13 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 21 septembrie, 2024

VIDEO. Muscelenii au preluat șefia clasamentului în Liga 4

Alte Știri

Sâmbătă, 26 martie pe stadionul Tablierul din Pitești de la ora 11.00 s-a disputat, etapa 17 din Liga a 4-a. Pe teren s-au confruntat ACS Inter Câmpulung și CS Sporting Pitești. Echipa musceleană a întâlnit echipa locală, ocupanta locului 6.

Inter Câmpulung a început partida în următoarea formaţie: în poată Tănase, jucători de câmp Bogdan Stancu, Mădălin Delcea, George Heroiu, Cristi Irimia – căpitanul de echipă,  Neagu, Laurențiu Robu, Laurențiu Petre, Andrei Nilă și Ovidiu Stan pe banca de rezervă la musceleni. Irimia, căpitanul echipei muscelene este jucător cu prezență la Champions League.

S-a mai aflat portarul Răzvan Dumitrică, jucători de câmp, Tocilă, Ștefan Horvat, Vîslea, Ciculeasa, Bălașa, Vintilă, David Țiculeasa, Nacio și David.

Înaintea acestei partide muscelenii ocupau locul secund al clasamentului Ligii a 4-a, cu 35 de puncte. În ceea ce priveşte echipa adversă, aceştia ocupau locul 6 cu 25 de puncte.

Meciul de sâmbătă a fost unul strâns, fiind un meci important pentru musceleni.

Inter Câmpulung a marcat un gol, în minutul 5, prin Andrei Nilă. Din minutul 42, această echipă a evoluat cu un jucător în minus.

Inter Câmpulung a trecut în fața lui CS Rucăr.

Ultimele Știri

Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment

Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment. Fraţii...

Alte știri din aceeași categorie