13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

ARGEȘ. Descoperire uluitoare. Un vierme cu două capete, de o jumătate de metru în apa de la robinet. VIDEO

Alte Știri

ARGEȘ. Descoperire uluitoare. Un vierme cu două capete, de o jumătate de metru în apa de la robinet. Un argeșean, a găsit în apa de la robinet un vierme. Lung de 30 – 40 de centimetri, viermele se ondula în vasul pe care voia să îl umple. S-a speriat, dar nu l-a aruncat pe canalizare, l-a păstrat, asta doar ca să arate vecinilor ca să nu cumva să consume apă.

ARGEȘ. Descoperire uluitoare. Un vierme cu două capete, de o jumătate de metru în apa de la robinet. VIDEO

Familia Vereș și-a achiziționat o căsuță în comuna Stâlpeni, sat Oprești, pe strada Câmpului, în urmă cu vreo 3 ani. Încet au amenajat pe la ea. Acum, capul familiei a venit la Oprești să mai lucreze la casă.

CITEȘTE ȘI: Ferma lui Lițoi în flăcări. Dezastru în trafic!

A dat drumul într-un vas la apă. Așa a observat ceva care se mișcă. Omul a intrat imediat pe internet să vadă ce a găsit, așa și-a dat seama că în apa potabilă din zonă sunt paraziți. Lui i-a ajuns în recipientul pe care-l umplea cu apă, un vierme foarte subțire, care are două capete, omul spune că nu a mai văzut așa ceva.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

CITEȘTE ȘI: Tragedie la supermarket-ul Kaufland din Câmpulung Muscel

”Îl am într-un borcan. Îl țin să le arăt oamenilor. Trebuie să știe și ei că e periculos. Avem copii mici, nu putem să riscăm să le mai dăm așa ceva să bea. Fiartă, cred că este bună de băut, dar așa nu. Eu am cumpărat apă plată și minerală. Nu risc să pun copilul în pericol. Așa îi sfătuiesc pe toți”, spune Alin Vereș.

CITEȘTE ȘI: Veste imensă. Cine primește tichete casnice și cum pot fi folosite de beneficiari

Un caz similar s-a petrecut în Sălaj, unde o femeie s-a trezit cu un vierme la fel în apa de băut.

Când a găsit viermele femeia l-a pus într-un borcan si l-a arătat tuturor cunoscuților si specialiștilor, care, ulterior, au stabilit ca este un parazit care trăiește in mediul acvatic.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii din Argeș căutători de “comori” prin casele oamenilor

“Este un parazit din clasa nematode, care nu parazitează in mediul animal sau uman. Si cred ca trăiește într-un mediu acvatic”, a declarat în 2020 Marian Pușcaș, medic veterinar DSV Sălaj.

Familia Vereș din Stâlpeni spune că apa clar nu este bună de băut și că, atrage atenția vecinilor să o fiarbă înainte de consum, dacă nu își permit să consume apă îmbuteliată.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie