23.5 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

Echipa PSD Argeș alături de comercianții și producătorii locali în cel mai mare târg săptămânal din Cetățeni

Alte Știri
Târgul săptămânal de la Cetățeni este unul dintre cele mai apreciate din județul Argeș și atrage zeci de comercianți locali și din zonele limitrofe, precum și clienți numeroși.
Nici nu are cum să fie altfel în condițiile în care tarabele sunt pline de legume, fructe, lactate și produse tradiționale proaspete, dar și haine și alte produse necesare gospodăriilor argeșenilor.

CITEȘTE ȘI. “Deputatul MITRALIERĂ” din nou în prim plan. Casa de Pensii Argeș îi cere saci de bani

S-a deschis cel mai mare târg săptămânal, astăzi!
Echipa PSD Argeș a fost astăzi împreună cu primarul Ion Mugurel Minciună în mijlocul producătorilor și clienților din târg. Din aceasta au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, primari, consilieri județeni, cunoscutul notar Ionel Didea și consilieri locali.

Echipa PSD Argeș alături de comercianții și producătorii locali în cel mai mare târg săptămânal din Cetățeni

PSD sprijină ferm producătorii autohtoni și încurajează argeșenii să cumpere românește, adică produse produse aici, în Argeș și în alte zone din România. Târguri precum cel din Cetățeni sunt esențiale pentru comunitate, oferind oportunități comerciale locale și susținând economia județului. Felicitări primarului Ion Mugurel Minciună pentru inițiativă”, a declarat Remus Mihalcea.
Târgul nu doar că facilitează accesul cumpărătorilor la produse autohtone de calitate, dar oferă și un loc sigur și atractiv pentru micii producători să-și vândă marfa.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Alina Gorghiu, ministrul Justiției lansează un ghid important în Argeș

Alina Gorghiu, ministrul Justiției lansează un ghid important în Argeș. La el a lucrat multe femei din instituția importantă...

Alte știri din aceeași categorie