11.9 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Două comune din Muscel au intrat în scenariul roșu

Alte Știri

Două comune din Muscel au intrat în scenariul roșu. Este vorba despre Cetățeni și Dragoslavele în care incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 locuitori, s-au stabilit următoarele măsuri:

  • este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.
  • este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în aceste unităţi.

Pentru operatorii economici prevăzuţi mai sus, a căror activitate a fost restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în interiorul clădirilor.

Este interzisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc sau activităţile în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte. Măsurile se aplică şi operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţiile publice închise care au un acoperiş, plafon sau tavan şi care sunt delimitate de cel puţin doi pereţi, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent;

Este interzisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc;

Sunt interzise activităţile în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie