2.4 C
Campulung Muscel
marți, 22 octombrie, 2024

Verdict final! Şeful de la PERMISE Argeş – INAPT la evaluarea psihologică

Alte Știri

S-au afişat rezulatele finale la concursul pentru ocuparea din sursă internă a funcţiei de şef Serviciu înmatriculare și evidența vehiculelor rutiere al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al municipiului București. 

Şeful de la Permise Argeş, cel care a fost declarat INAPT la evaluarea psihologică, nu a intrat în concurs. Deşi acesta a declarat pentru Institutiilestatului.ro că a contestat evaluarea şi aşteaptă răspunsul, răspunsul nu este favorabil lui Matei Cornel.

Potrivit rezultatelor finale, şeful de la Permise Argeş nu a intrat în concurs, deci nu a trecut testul psihologic.  Poptrivit unor surse din Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş, Matei Cornel nu va mai putea participa la niciun concurs în următoarele 6 luni şi nici nu va putea rămâne pe postul de la Argeş. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Premieră în România. Contractul colectiv de muncă a fost modificat de guvernanți

Premieră în România. Contractul colectiv de muncă a fost modificat de guvernanți. În urma discuțiilor din cadrul Consiliului Național...

Alte știri din aceeași categorie