11.9 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Un parc se va umple, de zeci, de dizonauri

Alte Știri

Un parc se va umple, în scurt timp de zeci, de dizonauri. Se va întâmpla acest lucru timp de 2 zile, în Lunca Argeșul din Pitești.

Simfonia Lalelelor, ediția 45 – în premieră, în mijlocul naturii: atracții pentru toate vârstele, transport gratuit spre Parcul „Lunca Argeșului”!

„Simfonia Lalelelor” 2022 este gândită ca un eveniment al tuturor argeșenilor, care fiecare, indiferent de vârstă, să regăsească modalități de a savura cele trei zile de sărbătoare ale Orașului Lalelelor: în toată zona dedicată festivalului florilor este organizat un circuit al activităților de timp liber, de la platoul din fața parcului, pe alei, până la amfiteatrul din spate.

O surpriză pentru copii și părinți va fi parcul tematic „Dino Park” – expoziție științifico-educațională localizată în aer liber, cu peste 40 de exponate de dinozauri animatronici de ultimă generație, ce emit sunete, respiră și se mișcă! Expoziția va fi deschisă cu prilejul Simfoniei Lalelelor și va rămâne în Parcul „Lunca Argeșului” până la sfârșitul lunii mai.

Zona de food și de picnic va fi completată cu spațiile amenajate de către Salpitflor și A.D.P., în parc, dedicate petrecerii timpului liber: spații pentru luarea mesei, pentru lectură sau jocuri pe iarbă – în a căror amenajare s-a implicat, în calitate de sponsor, dar și prin muncă de voluntariat, compania Adient. O noutate a acestei ediții este și implicarea studenților și a liceenilor piteșteni, ca voluntari, în organizarea festivalului „Simfonia Lalelelor”.

Transportul către Parcul „Lunca Argeșului” va fi asigurat de către Publitrans 2000 S.A., în cele trei zile ale festivalului, printr-o cursă regulată, gratuită, ce va avea traseu din 30 în 30 de minute, de la Teatrul „Alexandru Davila” până în parc. Programul curselor va fi următorul: vineri, 15 aprilie, în intervalul orar 14:00 – 21:00, sâmbătă și duminică, 16 și 17 aprilie, între orele 10:00 și 21:00.

 

 

 

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie