13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Gabriela Spînu, olimpica care a cunoscut-o pe Laurence Auer, ambasadorul Franței în România

Alte Știri

Gabriela Spînu, olimpica care a cunoscut-o pe Laurence Auer, ambasadorul Franței în România. Este eleva Colegiului Național Dinicu Golescu care a reușit să se întoarcă acasă cu o mențiune specială.

Olimpiada Națională de Limba Franceză a avut loc între 18 și 22 aprilie, la Craiova, iar aici au ajuns elevi olimpici din toate județele ţării, cu excepția Covasnei și Harghitei.

Deschiderea fastuoasă a Olimpiadei de Franceză a fost organizată la Teatrul Naţional Marin Sorescu, în prezenţa ambasadorului Franţei în România, Laurence Auer.

Gabriela Spînu a fost singura din Argeș care a reprezentat județul la această olimpiadă națională.

„Am fost reprezentata Argeşului la Concursul Naţional de Limba Franceză. Pentru mine a fost o oprtunitate mare, în toţi aceşti ani am participat la Olimpiadele Judeţene, iar acum am participat la cea Naţională. A fost o experienţă nouă, o experienţă unică, am cunoscut colegi din alte colţuri ale României. Am avut o pregătire specială, am făcut pregătire şi audio, şi de gramatică. Au existat emoţii, pentru că a fost o Olimpiadă Naţională. Mă gândesc să urmez cursurile unei Facultăţi de limbi străine”, a declarat eleva Gabriela Spînu.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie