11.9 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Felicitări, Daria Ștefania Oncioiu! Este eleva care va merge fără examen la facultate fiind vorbitoare de limbă italiană

Alte Știri

Felicitări, Daria Ștefania Oncioiu! Este eleva care va merge fără examen la facultate fiind vorbitoare de limbă italiană. Acum este și mândria Câmpulungului. Asta după ce a obținut locul I la Olimpiada Naţională de Limbi Romanice, limba Italiană.

„Am obţinut locul I la Olimpiada Naţională de Limbi Romanice, limba Italiană. Am reuşit să obţin acest loc pentru că m-a susţinut şi îndrumat doamna Scârlătescu Roxana, doamna director Magdalena Dorcioman, şi nu în ultimul rând familia mea. A fost o experienţă foarte frumoasă, am avut oportunitatea de a forma noi prietenii.

Sunt mândră de reuşita mea. Am un loc rezervat la facultate. Eu am trăit în Italia 11 ani, de la 6 ani am stat acolo, şi am învăţat limba italiană. La Olimpiadă a fost destul de greu, şi m-am pregătit mult pentru acest concurs. Am învăţăt câte 2 – 3 ore pe zi”, ne-a declarat eleva Colegiului Național Dinicu Golescu, Daria Ştefania Oncioiu.

Olimpiada Naţională de Limbi Romanice, limba Italiană s-a organizat în perioada 26 – 30 aprilie, la Târgu Jiu.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie