13.5 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

FC Argeș va juca împotriva CFR Cluj, purtând replica echipamentului care a adus în Trivale Primul Titlu de Campioană a României

Alte Știri

FC Argeș va juca împotriva CFR Cluj, purtând replica echipamentului care a adus în Trivale Primul Titlu de Campioană a României. De asemenea, tricoul reeditat din 1972, este disponibil la vânzare, în ediție limitată (50 de articole), la prețul de 150 de lei, în Fan Shop FC Argeș.

Totodată, clubul din Trivale a realizat și alte materiale aniversare, cum ar fi eșarfe și fanion, care se găsesc în Fan Shop-ul de la Casa Cărții. FC Argeș întâlnește echipa ardeleană, sâmbătă, 7 mai de la ora 20.30, pe teren propriu.

Pentru celebrarea celor 50 de ani de la Primul Titlu de Campioană a României, câștigat de către FC Argeș, suporterii alb-violeți sunt așteptați la ora 16.00, în față la Fan Shop FC Argeș, de unde se va pleca către Piața Primăriei.
Astfel, fanii echipei argeșene vor reedita momentul bucuriei ce s-a trăit în 1972.
Printre cei care vor participa, se află și tinerii fotbaliști de la academiile de fotbal din Pitești, sportivii Liceului cu Program Sportiv ”Viitorul” Pitești, și bineînțeles, cei ai Centrului de Copii și Juniori ”Leonte Ianoschi”. Acestora li se vor alătura mai multe grupuri de tineri și copii, din localitățile argeșene.
Ultimele Știri

Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment

Fraţii Dedeman au pus ochii pe fabrica imensă din Câmpulung Muscel care e la un pas de faliment. Fraţii...

Alte știri din aceeași categorie