3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Brîndușa Popescu, inimoasa avocată “antrenorul” de specialitate în competițiile Moot Court

Alte Știri
Brîndușa Popescu, inimoasa avocată “antrenorul” de specialitate în competițiile Moot Court. Astăzi, 14 mai, a avut ceremonia de deschidere a Concursului Internațional Moot Court Online – Mai 2022.
International Moot Court este un concurs de simulare de procese, care cuprinde un caz fictiv din domeniul Dreptului Internațional.
Concursul este conceput de Centrul de Resurse pentru Justiție de la New York în parteneriat cu Departamentul de Educație de la New York, Fundația Olanda-România, Colegiul Național Pedagogic ”Carol I” și Facultatea de Drept din București.
Țările participante la această ediție sunt: SUA, Olanda, Polonia, România – reprezentată de echipa caroliștilor de la Câmpulung – Bulgaria, Mongolia, Slovacia, Zimbabwe, Macedonia și Scoția.
Monitorii Curții coordonează toate rundele International Moot Court 2022 Online începând cu acest weekend și sunt pregătiți pentru misiunea lor importantă. Monitorii sunt: Anastasia Bragă, Antonia Manea, Bianca Godea, Elisa Mareș, Emanuela Grigorescu, Mălina Gîdoiu, Mădălina Moldoveanu, Nariana Tuță, Tia Rijlaarsdam – cu o singură excepție, foste sau actuale eleve ale Colegiului Pedagogic “CAROL I” din Câmpulung-Mușcel.
Directorii prof. George RADU și prof. Sebastian CEALÎCU, coordonarea prof. Marian TUȚĂ – partea informatică și prof. Laura CĂCIULĂ – din echipa de proiecte europene, sunt dascălii caroliști care sprijină nemijlocit echipa României de la Câmpulung.
Ca de fiecare dată în competițiile Moot Court, “antrenorul” de specialitate este inimoasa avocată Brîndușa Popescu.
Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie