14.1 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

VIDEO. Explozii în lanț la un depozit de butelii și diluanți

Alte Știri

UPDATE ora 22.45 – Pe o rază de aproximativ 100 m fața de locul incendiul, echipajul CBRN a identificat substanțe care pot afecta starea de sănătate a personalului care intervine și s-a impus purtarea aparatelor de respirat cu aer comprimat pentru siguranța lor.
În afara razei de 100 m față de incendiu nu a mai fost identificat pericolul, însă recomandăm populației din zonă să mențină ușile și ferestrele închise.

UPDATE ora 22.39 – Sunt angrenate un total de 20 de autospeciale de stingere cu apă și spumă (15 ISU Argeș, 2 Dâmbovița, 2 Olt, 1 Giurgiu). De asemenea, este și o autoscară de intervenție și salvare de la înălțime, 2 ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj CBRN.

Explozii în lanț la un depozit de butelii și diluanți. Pericol major lângă Pitești. În urmă cu puțin timp un incendiu care de la un minut la altul este în creștere nu invers. Se intervine cu autospeciale cu apă și spumă din tot județul. Va fi o noapte lungă și grea.

Oamenii sunt rugați să închidă ferestrele, să astupe gurile de aerisire și să oprească instalațiile de ventilație și climatizare.

La fața locului sunt 2 ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și 15 autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj CBRN, o autospecială de salvare de la înălțime.

Este vorba despre un depozit în care sunt depozitați solvenți. În sprijin vin ISU Dâmbovița cu două autospeciale și ISU OLT cu o autospeciala.
Din cauza degajărilor mari de fum, s-a transmis și mesaj Ro-alert.
Până în acest moment nu s-au identificat victime.

Se intervine cu spumă pentru a întrerupe aportul de oxigen în reacția de ardere.
Au fost aduse butoaie cu spumogen pentru alimentarea liniilor de stingere.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie