14.1 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Clubul muscelean a fost reprezentat de patru piloţi pe circuitul de la Târgu Jiu

Alte Știri

Piloţii de la RB Racing au participat în acest week-end la etapa a III-a, din Campionatul Naţional de RallyCross, desfăşurată pe circuitul de la Târgu Jiu. Clubul muscelean a fost reprezentat de patru piloţi, dintre care trei junior. Şi de această data, zestrea de medalii cucerite de tinerii sportive din Muscel a fost una demnă de aprecieri.

Mircea Şerbănescu s-a clasat pe locul 2, în competiţia rezervată juniorilor 1. Teodora Merlă a avut de asemeni evoluţii remarcabile, clasându-se pe locul doi la Clasa Juniori 2, dar urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Clasa Femina. Tânărul şi talentatul Rareş Şain, deşi a fost protagonistul unei răsturnări spectaculoase, în runda a III-a de calificări, la final s-a clasat pe locul III, la Juniori 2. Întrucât nu s-a constituit Clasa H2 (motoare de până la 1.600 cmc), Andrei Marinoiu a fost nevoit să concureze în cadrul probelor rezervate Clasei H3 (motoare de până la 2.000 cmc).

Chiar şi în aceste condiţii, având motorizare inferioară, concurentul de la RB Racing a reuşit performanţa de a încheia competiţia pe locul 2. Toate aceste rezultate au contribuit la clasarea echipei pe primul loc în clasamentul general, ceea ce vorbeşte de la sine despre talentul şi determinarea piloţilor de la RB Racing. Următoarea etapă este programată în week-end-ul 30-31 Iulie, la Băbana.

Ultimele Știri

Se anunță un weekend cu super concerte. Cel mai iubit artist din România urcă pe scenă, în Argeș

Se anunță un weekend cu super concerte. Cel mai iubit artist din România urcă pe scenă, în Argeș. Nu...

Alte știri din aceeași categorie