10.2 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Bătaia în care a fost implicat manelistul Dani Mocanu s-a lăsat cu dosare penale pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor

Alte Știri

Poliția Argeș ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reamintim faptul că în noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație Peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat.

La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală.

Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Ultimele Știri

Veste imensă. A apărut prima piscină de interior în Câmpulung Muscel. Alte mega super surprize!

Veste imensă. A apărut prima piscină de interior în Câmpulung Muscel. Alte mega surprize! "Suntem extrem de încântați să vă...

Alte știri din aceeași categorie