6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 19 octombrie, 2024

Anunț important pentru clienții DIGI RCS-RDS, de telefonie mobilă, cablu TV și internet

Alte Știri

Anunț important pentru toți clienții operatorului de telefonie mobilă, cablu TV și internet. Urmează schimbări importante începând cu luna septembrie 2022. Facturile abonaților vor suferi modificări. În ultimii ani, compania a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Operatorul de cablu TV, telefonie mobilă și internet are monopol de piața din România și datorită faptului că aduce în fața oamenilor, permanent, tot felul de oferte personalizate, care să le vină în ajutor. Mai nou compania a anunțat ce urmează să se întâmple din luna septembrie. Cu ocazia începerii noului an școlar, DIGI anunță că pune la dispoziția clienților vechi sau celor noi o ofertă de nerefuzat.

În acest sens a fost creată campania „Back to School” care este adresată tuturor celor care doresc să se porteze la serviciile oferite de Digi. Care este, de fapt, oferta: cei care vor opta pentru un abonament pe doi ani, vor beneficia de o reducere de 50% a facturilor pentru următoarele nouă luni, echivalente cu perioada de desfășurare a cursurilor școlare. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Veste imensă. A apărut prima piscină de interior în Câmpulung Muscel. Alte mega super surprize!

Veste imensă. A apărut prima piscină de interior în Câmpulung Muscel. Alte mega surprize! "Suntem extrem de încântați să vă...

Alte știri din aceeași categorie