Mircea Andrei come back în Politică. Cu un alt partid în spate. Anunțul l-a făcut pe pagina sa de socializare, printr-o invitație de lansare a Partidului Alianța Național Creștină – o chemare la apărarea identității naționale.
Lansarea partidului va avea loc București. Președinte, nimeni altul decât Mircea Andrei.
Cine este acest politician care schimbă partidele mai rău ca șosetele?
Mircea Andrei, născut pe 19 februarie 1964, este un politician român, senator în legislatura 2008 – 2012 pe listele PDL Dâmbovița.
A fost procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, dar a optat pentru avocatură în 1996.
Un an mai târziu a intrat și în politică.
În februarie 2017, Mircea Andrei a fost executat silit prin sentința Tribunalului Pitești pentru o datorie neplătită față de Primăria București.
Mircea Andrei come back în Politică. Cu un alt partid în spate
A fost întâi membru al Alianței pentru România (ApR), în perioada 1997 – 2000.
A trecut și prin PNL (2003-2005), dar a ratat intrarea în Parlament după ce a fost exclus de pe listele de candidați la Camera Deputaților pentru județul Gorj.
Ulterior s-a înscris în PDL. În 2008, el a fost ales senator pe listele PDL Dâmbovița.
În cadrul activității sale parlamentare, Mircea Andrei a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Venezuela, Federația Rusă, Ungaria și Republica Peru.
Mircea Andrei a inițiat 23 de propuneri legislative, din care 3 au fost promulgate legi.
Mircea Andrei a fost omul care, în 2016, a câştigat cu un partid scos din batistă, locuri în Consiliile Locale din Argeş, dar şi în Consiliul Judeţean.
La acea oră, Andrei viza locul de preşedinte al CJ Argeş, însă, visul său s-a năruit rapid. Dupa o pauză destul de mare în mediul politic argeşean, Andrei se reîntoarce. Ce mişcare vrea sa faca acum, doar el ştie, sau cine se află în spatele nebuniei lui politice.
Deține casa de avocatură „Mircea Andrei și Asociații” prin intermediul căreia a derulat diverse contracte cu statul după 2008, când a devenit senator.
Portalul anticorupție România Curată a dezvăluit în decembrie 2012, după doi ani de procese cu Electrica SA, că firma sa încheiase la data de 16 februarie 2010 un contract de 250.000 de euro (fără TVA), care se plăteau în schimbul unor servicii de consultanță juridică.