12.4 C
Campulung Muscel
duminică, 20 octombrie, 2024

Cât LOVEEEEEE în Câmpulung. Milioane de inimioare pe timpul nopții

Alte Știri

Cât LOVEEEEEE în Câmpulung. Milioane de inimioare pe timpul nopții, la vedere. Din anul 2021, încoace au apărut semnele iubirii pe clădirile din orașul de la poalele Mateiașului.

De când a venit la conducerea municipiului, o femeie este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

Cât LOVEEEEEE în Câmpulung. Milioane de inimioare pe timpul nopții

Au apărut inimioare pe clădirile din Câmpulung. 2021, a fost primul an când s-a întâmplat acest lucru, ele fiind în ton cu această perioadă în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day cât și Dragobetele.

Decorul este generat de proiectoarele care au fost instalate și cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, fiind prima achiziție pe care a făcut-o primarul Elena Lasconi după ce s-a instalat la primăria Câmpulung.

Aceste inimioare pot fi văzute de conducătorii auto care traversează orașul de la poalele Mateiașului. Dar și de cei care aleg să facă o plimbare prin oraș, după ce se duce soarele la culcare.

Revenind la inimioarele de pe clădiri, menționăm faptul că anul acesta proiecțiile s-au făcut doar pe clădirea Muzeului Municipal din centrul orașului. Doar atât.

Nu și pe clădirea primăriei Câmpulung sau pe Turnul Bărăției din orașul de la poalele Mateiașului. Vedem pe data de 24 februarie dacă inimioarele își vor face apariția. Proiectoarele sunt instalate în zonele pe care le-am menționat.

Primăria Câmpulung de Dragobete va organiza evenimentul legat de sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. O tradiție preluată de la foștii primari.

Și Casa de Cultură Tudor Mușatescu va organiza un eveniment aparte, dedicat Zilei Iubirii la Români.

Ultimele Știri

Povestea înfricoșătoare a tunelelor secrete din Argeș care leagă județul, de altul și tot așa!

Povestea înfricoșătoare a tunelelor secrete din Argeș care leagă județul, de altul și tot așa! Acestea sunt vechi de...

Alte știri din aceeași categorie