4.1 C
Campulung Muscel
marți, 22 octombrie, 2024

Nu mai lăsați câinii pe spațiul verde! Se împrăștie substanțe periculoase în Câmpulung, mai multe zile

Alte Știri

Nu mai lăsați câinii pe spațiul verde! Se împrăștie substanțe periculoase în Câmpulung, mai multe zile. Primărița Elena Lasconi a ținut o conferință de presă ca informația să ajungă la toți locuitorii din orașul de la poalele Mateiașului.

Este o premieră în Câmpulung. Începând de luni, de la ora 09.00 începe acțiunea de dezinfecție, dezinsecție și deratizare în tot orașul. ATENȚIE!

Nu mai lăsați câinii pe spațiul verde! Se împrăștie substanțe periculoase în Câmpulung, mai multe zile

Primărița Elena Lasconi a mai declarat că a fost uimită să afle că nu s-a mai întâmplat acest lucru. Asta pentru că nu a existat un astfel de serviciu administrat de primăria Câmpulung.

Zeci de localnici au reclamat faptul că au fost mușcați de căpușe. Primăria Câmpulung a achiziționat serviciile unei firme din Ploiești care se numește CORAL IMPEX. Contractul este pentru o durată de 5 ani.

Dacă cetățenii reclamă că au probleme care necesită aceste servicii se va ajunge și la ei, a mai declarat primărița Elena Lasconi.

CITEȘTE ȘI. Anunț important pentru câmpulungeni. Sunt utilizate substanțe periculoase. ATENȚIE

Deratizarea, dezinfecția și dezinsecția va începe cu toate parcurile din Câmpulung. Cei care au stupi cu albine trebuie să fie foarte precauți, mai spune primărița.

Lunile când vor începe aceste campanii sunt mai, iulie, august și octombrie. Vor fi luate în calcul și clădirile publice, în această perioadă. La platformele de gunoi special amenajate nu s-a intervenit niciodată cu astfel de substanțe periculoase, este focar, a mai spus primărița Elena Lasconi.

Se va acționa și în primărie, bibliotecă, casa pensionarilor și la muzeu. Pe partea de școli nu se intervine în această acțiune.

Municipiul Câmpulung vă aduce la cunoştinţă că, în perioada 15–31 mai 2023, CORAL IMPEX SRL va efectua servicii de dezinsecție – combatere căpușe în parcuri, spații verzi, locuri de joacă. Precum și dezinsecţie, dezinfecție și deratizare în clădiri ale instituțiilor publice și pe terenuri ale acestora, astfel:

  • dezinsecție – combatere căpușe: în perioada 15 – 17 mai 2023;
  • dezinsecţie, dezinfecție și deratizare în clădiri ale instituțiilor publice și pe terenuri ale acestora: în perioada 12 – 19 mai 2023.
Ultimele Știri

Premieră în România. Contractul colectiv de muncă a fost modificat de guvernanți

Premieră în România. Contractul colectiv de muncă a fost modificat de guvernanți. În urma discuțiilor din cadrul Consiliului Național...

Alte știri din aceeași categorie