11.9 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Se dau 2.500 de lei de la stat. Vezi dacă te încadrezi și tu

Alte Știri

Se dau 2.500 de lei de la stat. Vezi dacă te încadrezi și tu.

Noul Guvern vrea să ofere acești bani multor români, însă nu toți se încadrează în regulile impuse.

Noul Guvern vrea să ofere un sprijin suplimentar anumitor persoane. Marcel Ciolacu își dorește ca până la finalul anului 2023, sau cel târziu la începutul anului viitor, o nouă măsură socială să fie implementată.

Astfel, mai mulți români ar urma să primească de la stat 2.500 de lei. Cine ar putea fi norocoșii și pentru ce vor putea fi cheltuiți banii?

Se dau 2.500 de lei de la stat. Vezi dacă te încadrezi și tu

Conform celor mai recente planuri anunțate de noul Guvern, este vorba despre un nou pachet de măsuri sociale. Acesta îi vizează în special pe elevi și nu numai.

De asemenea și mamele ar urma să primească la rândul lor niște bani. Revenind la elevi, Guvernul vrea să acorde vouchere de vacanță, dar și pentru after school-uri.

Mai mult de atât, se dorește acordarea sumei de 2.500 de lei pentru analize și consultații medicale pentru pensionari. Iar de acești bani ar urma să beneficieze și viitoarele mămici.

Totodată, Executivul mai are în vedere și alte programe sociale. De ele ar urma să beneficieze cel puțin 1,5 milioane de pensionari. Ei ar urma să primească mese calde, alimente, dar și asistență medicală la domiciliu, după caz.

Contează și măsura de majorarea a TVA-ului în acest sens? Da, pentru că va aduce alți bani suplimentari. Dar până acum totul e la nivel de discuții.

Rămâne de văzut dacă într-adevăr, Marcel Ciolacu va implementa această măsură și dacă pensionarii, dar și viitoarele mame primesc cei 2.500 de lei de la stat de anul acesta, ori de anul viitor.

Oricum, în ultimele luni de zile, autoritățile au tot demarat numeroase măsuri sociale, având în vedere explozia prețurilor, dar și a facturilor la gaze ori energie.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie