3.5 C
Campulung Muscel
vineri, 22 noiembrie, 2024

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cele mai delicioase langoși ungurești

Alte Știri

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cele mai delicioase langoși ungurești.  Una dintre cele mai îndrăgite rețete este cea de langoși ungureștiSunt atât de buni că greu te oprești din mâncat! Rețeta de langoși ungurești poate fi pregătită de orice gospodină și va asigur  vor avea un mare succes.

CITEȘTE ȘI: REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cele mai delicioase chiftele

Din rețeta lipsește cantitatea de apă, n-am trecut-o pentru  fiecare fel de făină se comportă altfel și n-am vrut  va induc în eroare. Aluatul de langoși ungurești trebuie să fie mai moale decât aluatul de pâine sau de pizza.

CITEȘTE ȘI: Prăjitura sex la tavă. Desertul care te duce în Extaz

Langoșii pot fi serviți cu smântână, gem, cremă de ciocolată sau cu zahăr pudră. Sunt cei mai cu smântânăcașcaval ras și usturoi. Uiți  te oprești din mâncat!

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cele mai delicioase langoși ungurești

Ingrediente langoși ungurești

500 g făină
25 g drojdie proaspătă
200 ml lapte
linguriță de zahăr
apă călduță – cam 50 ml
sare
2 linguri de ulei
ulei pentru prăjit

CITEȘTE ȘI: Cele mai delicioase cornulețe umplute cu gem de căpșuni

Mod de preparare rețetă langoși ungurești

Mai întâi se prepară maia din laptele călduț, drojdia lichefiată și lingurița de zahăr. Se lasă deoparte 5 minute. Se frământă un aluat din făină, maia și 2 linguri de ulei.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cele mai bune cornulețe cu rahat, moi și aromate

Sarea se adaugă la urmă nu între in contact cu drojdia.
Apă se adaugă treptat apă călduțăpână obțineți un aluat mai moale.
Bolul se acoperă, se lasă deoparte într-un loc ferit de curent până își dublează volumul.

CITEȘTE ȘI. Gogoși care se fac în 15 minute

Se pregătește o tavă. Se ung mâinile cu ulei și se formează langoși de mărime egală, apoi se așează pe tavă și se acoperă cu un prosop. Se lasă  crească.
Se pune ulei la prăjit și când s-a înfierbântat bine începem  prăjim langosii pe ambele părți. Se scot pe prosoape absorbante de hârtie.
Se servesc cu smântânăcașcaval ras, usturoi, gem, crema de ciocolată sau zahăr pudra.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cel mai delicios tort de clătite. Nebunieeee în farfurie

Poftă bună!

 

Ultimele Știri

ULTIMĂ ORĂ. Incendiu devastator în Stâlpeni. Ard trei case!

ULTIMĂ ORĂ. Incendiu devastator în Stâlpeni. Ard trei case! În urmă cu puțin timp a fost anunțat la 112...

Alte știri din aceeași categorie