VIDEO. Mai rău ca în război. Cum arată strada unde locuiește primărița Elena Lasconi. pentru cei care nu știu strada vedetei locale se numește Valea Bărbușii. Aceasta este impracticabilă. Asta din cauza noroiului și a pământului care nu a fost adus la forma inițială după introducerea conductelor de canalizare și gaze. Șmecheră firma care a obșinut lucrarea. A plecat lăsând în urmă mai ceva ca după război.
CITEȘTE ȘI. Lumeeee, lumeee, se deschid larg porțile Palatului Administrativ din Pitești!
Pentru a ajunge pe Valea Bărbușii, Chilii, Leiculești și Livadiei este nevoie de mașină cu tracțiune 4X4. Autospecialele de intervenție au rămas și ele blocate zilele trecute. Lucrările în zonă trebuiau să fie finalizate la sfârșitul anului 2023. Graficul de lucrări nu a fost respectat iar lucrările de canalizare de pe Valea Bărbușii, strada vedetei locale, aproximativ 2 luni până la finalizare. În prezent se lucrează atât la canalizare cât și la branșamente.
VIDEO. Mai rău ca în război. Cum arată strada unde locuiește primărița Elena Lasconi
@ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscel #elenalasconi
În același timp a fost introdusă și rețeaua de gaze naturale, iar drumurile în zonă sunt impracticabile. Despre acest disconfort a vorbit primărița Elena Lasconi în cadrul unei conferințe de presă.
CITEȘTE ȘI. Spitalul municipal Câmpulung, în topul celor din România la capitolul instalații sută la sută noi și sigure
“Eu stau pe Valea Bărbușii. Acum se lucrează la canalizare. Cred că toată lumea mă înjură, toți vecinii. Dar și toți care stau pe Livadiei și Leiculești. Îmi consum un sfert de pachet de șervețele umede atunci când intru în mașină ca să mă șterg de noroi. Nu pot ajunge așa la primărie. E îngrozitor. Mă deranjează și pe mine. Sunt mulți oameni care nu mai merg cu mașina pe acest drum din cauza noroiului. Peste câteva luni se va asfalta. E foarte greu. Vreau să vă rog să aveți dreptate”, a declarat primărița Elena Lasconi.
CITEȘTE ȘI. Rezerviștii din nordul județului Argeș, chemați la înrolare
În realitate, lucrurile stau mult mai grav. Zici că este un drum agricol pe care circulă doar tractoarele, sau șenilatele. Localnicii sunt înspăimântați că în caz de necesitate, autospeciale nu pot ajunge.