3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Ai încercat-o p-asta. Bagă o bucată de folie în telecomanda televizorului. E un truc minune

Alte Știri

Ai încercat-o p-asta. Bagă o bucată de folie în telecomanda televizorului. E un truc minune.  Pasionații slovaci de tehnologie au descoperit un truc care schimbă cu adevărat modul în care percepem aceste accesorii de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI. Veste grozavă pentru cei care stau la curte. Se dau vouchere de 1.900 de euro

Plasarea unei mici bucăți de folie în compartimentul bateriei unei telecomenzi TV poate îmbunătăți foarte mult conductivitatea și răspunsul acesteia. Acest pas simplu poate rezolva problemele de control care pot apărea din cauza contactului slab sau a uzurii bateriei.

Ai încercat-o p-asta. Bagă o bucată de folie în telecomanda televizorului. E un truc minune

Datorită proprietăților sale conductoare, pelicula poate îmbunătăți semnificativ conexiunea dintre baterii și contactele din controler. Acest lucru duce la un semnal mai puternic și un răspuns mai rapid și mai fiabil al controlerului la comenzile dvs.

CITEȘTE ȘI. S-a decis! ADIO sobe cu lemne în România!

Acest truc nu este doar simplu, ci și ușor de realizat. Pur și simplu deschideți compartimentul bateriei, introduceți o bucată de folie de tablă și urmăriți îmbunătățirea performanței controlerului.

Folosirea filmului pentru a îmbunătăți conductivitatea bateriei nu este numai bună pentru noi, ci și pentru mediu. Prelungirea duratei de viață a bateriei și reducerea necesității de a cumpăra frecvent baterii noi contribuie la un stil de viață mai durabil și reduce risipa.

CITEȘTE ȘI. Ce taxă va plăti toată populația României. De când se pune jugul pe români!

Acest truc cu folie de tablă este un exemplu grozav al tendinței de bricolaj (do it yourself) în creștere în jurul casei. Combină utilizarea creativă a materialelor comune cu rezultate practice și arată cum putem fi inovatori în viața de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI. Milioane de români primesc 750 de lei ajutor de la Stat. Cât de repede le intră banii!

Trucul cu folie de tablă este un exemplu perfect al modului în care articolele comune din casele noastre pot servi în moduri neașteptate și utile. Inspirați-vă și descoperiți noi modalități de a vă îmbunătăți și simplifica rutina zilnică cu soluții simple, dar eficiente.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie