19.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 21 septembrie, 2024

Ion Mînzînă: ”Copiii sunt comoara cea mai de preț a lumii noastre, purtători ai inocenței și ai bucuriei pure”

Alte Știri

Ion Mînzînă: ”Copiii sunt comoara cea mai de preț a lumii noastre, purtători ai inocenței și ai bucuriei pure.”

”Dragi copii și părinți,

Astăzi, de Ziua Copilului, ne amintim cu drag de acea perioadă magică a vieții noastre plină de zâmbete, jocuri și visuri neîngrădite: copilăria, acel tărâm fermecat unde totul este posibil.

Copiii sunt comoara cea mai de preț a lumii noastre, purtători ai inocenței și ai bucuriei pure. Ei ne învață să vedem frumusețea în lucrurile simple, să râdem fără motiv și să iubim fără condiții. Prin ochii lor, lumea devine un loc mai bun, mai luminos și mai plin de speranță.

Ion Mînzînă: ”Copiii sunt comoara cea mai de preț a lumii noastre, purtători ai inocenței și ai bucuriei pure”

Astăzi, să sărbătorim copilăria și să le mulțumim copiilor noștri pentru că ne umplu viețile de fericire. Să le oferim dragostea și sprijinul nostru necondiționat, să-i încurajăm să viseze măreț și să-și urmeze inima.

La mulți ani tuturor copiilor! Fie ca fiecare zi să fie plină de râsete, bucurii și amintiri frumoase. Să păstrăm spiritul copilăriei viu în inimile noastre și să ne bucurăm de fiecare moment al acestei călătorii minunate!”, a transmis Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al CJ.

CITEȘTE ȘI. Turiștii forțați să intre în Câmpulung Muscel cu căști de protecție!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Alte două CUTREMURE au avut loc azi. Cum s-au simțit la Câmpulung Muscel?

Alte două CUTREMURE au avut loc azi. Cum s-au simțit la Câmpulung Muscel? Seismele s-au înregistrat în această dimineață,...

Alte știri din aceeași categorie