17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 5 octombrie, 2024

Bine ați venit în Câmpulung! România noastră din buricul Muscelului

Alte Știri

Bine ați venit în Câmpulung! România noastră din buricul Muscelului. De mai bine de 2 ani așteptăm cu sufletul la gură acest lucru! Este o nouă invenție a primăriței Elena Lasconi – Piața Neacșu unește comunitatea. În acest loc a funcționat o stație de maxi-taxi și s-au făcut chioșcuri care au fost demolate de curând.

CITEȘTE ȘI. Câte zile de distracție vor fi de Zilele Câmpulungului. Ce artiști vor urca pe scenă?

Apoi totul a devenit șantier. Piața Neacșu va fi considerată de astăzi, esplanada blocului Romarta care și înainte de demolarea fostei stații avea un aspect dezolant pentru un centru de fostă Capitală a Țării Românești. Pe vremea foștilor primari, Liviu Țîroiu și Călin Andrei această porțiune nu a fost luată niciodată în calcul pentru modernizare. Chiar dacă face parte tot din piața primăriei și este la vedere pentru cei care se află în tranzit.

CITEȘTE ȘI. WOW. Ce preț are cea mai ieftină Dacia Duster pe GPL în România?

Constructorul care a reabilitat această porțiune de centru este cel care a făcut și Bulevardul Pardon. Betoanele vechi au fost transformate în spații verzi. Au fost montați suporți pentru biciclete. Există și o stație pentru reparat biciclete, dar și un sistem de supraveghere video. Bănci cu spătar, suporți pentru cărți, litere metalice volumetrice, stâlpi iluminat, gazon, sistem de irigații.

CITEȘTE ȘI. Plicuri de infarct pentru seniori. Când ajung acestea la pensionari în perioada următoare

Literele metalice volumetrice sunt cele care spun Câmpulung. O poveste o orașului care va rămâne în amintirea celor care ne tranzitează zona. WOW.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

VIDEO. Nebunieeee pe străzile din Câmpulung Muscel. Zeci de polițiști le-au împânzit!

VIDEO. Nebunieeee pe străzile din Câmpulung Muscel. Zeci de polițiști le-au împânzit! Razii de proporții. Polițiștii din cadrul Poliției...

Alte știri din aceeași categorie