20.2 C
Campulung Muscel
vineri, 4 octombrie, 2024

ULUITOR. Cât costă un borcan de dulceață din cireșe negre în supermarketuri

Alte Știri

ULUITOR. Cât costă un borcan de dulceață din cireșe negre în supermarketuri.

La raft, un borcan de dulceață de cireșe negre de Topoloveni, produsă în Muntenia, atrage atenția prin promisiunea sa de a fi fără zahăr adăugat și fără aditivi, un aspect pe care mulți consumatori îl apreciază în căutarea unor produse alimentare mai naturale și sănătoase.

CITEȘTE ȘI. Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Această caracteristică nu doar că evidențiază preocuparea pentru sănătatea consumatorilor, dar subliniază și tradiția și calitatea ingredientelor locale folosite în producția acestei dulcețuri. Fabricată într-o zonă cunoscută pentru cultura intensivă a cireșelor, dulceața de cireșe negre de Topoloveni își promovează originea și procesul de fabricație tradițional, dar la un preț mult mai mare.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

De exemplu, prețul unui borcan de dulceață de cireșe în Kaufland a ajuns la un nivel surprinzător de ridicat în magazin. Iată cât costă acesta!

CITEȘTE ȘI. Porumbul fiert și langoșile ungurești sunt un lux la Bran. Cu câți euro se vând?

În ultimii ani, prețul cireșelor a crescut semnificativ atât în piețe, cât și în supermarketuri. Această tendință ascendentă se reflectă acum și în costul produselor derivate. De exemplu, un borcan de dulceață de cireșe a ajuns la un preț considerabil de mare. Decizia de a majora prețurile a fost influențată de mai mulți factori, inclusiv costurile de producție și transport, care au crescut constant, afectând în mod direct buzunarele consumatorilor.

CITEȘTE ȘI. Localitatea vedetă din Argeș unde găsești cele mai bune gogoși, de pe vremuri. Pofticioșii fac cozi mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu

Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România a publicat pe Facebook cât costă un borcan de dulceață de cireșe: în Kaufland, 230 de grame de dulceață de cireșe negre se vinde cu 46 de lei și 45 de bani. Asta înseamnă 65 de grame de cireșe negre pentru 100 de grame de produs finit și un preț de 202 lei pentru un kilogram de dulceață de cireșe negre.

CITEȘTE ȘI. Se dau vouchere de 5.000 de lei. Cine sunt super norocoșii, zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii

Veste imensă. Locuitorii din Câmpulung Muscel primesc BANI pentru încălzirea locuințelor pe timpul iernii. Primăria Municipiului Câmpulung, prin Direcția de...

Alte știri din aceeași categorie