3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Locuitorii unui cartier al Câmpulungului terorizați în fiecare zi!

Alte Știri

Locuitorii unui cartier al Câmpulungului terorizați în fiecare zi! Nu doar centrul municipiului Câmpulung este terorizat de oamenii străzii, ci și cartierele.
În cartierul Vișoi, lângă biserica din lemn, doarme un personaj. Zis Codru, bărbatul, trecut de prima tinerețe, cum se trezește, bea ceva și se apucă de circ.
Primii vizați sunt copiii care se joacă în parcul din proximitatea bisericii. Îi înjură, de îl deranjează râsetele micuților. Apoi, ia bolovani din zonă și aruncă, doar, doar se sperie și pleacă.

CITEȘTE ȘI. Câmpulungul se topește! Lovitură puternică pentru comercianții ambulanți din piață

Copiii, spre norocul lor, sun însoțiți de adulți. Individul nervos este alungat, doar când printre părinți se află câte un bărbat mai bine făcut, de care Codru să se teamă.
Altfel, circul se termină doar după plecarea copiilor. După numărul de lângă locul de joacă al copiilor, pleacă la cerșit pe la magazinele din zonă. Banii îi baga tot în alcool.
Locatarii blocurilor din cartier, spun că înainte bărbatul locuia într-o garsonieră din blocul 17. Cum acum doarme în spatele bisericii, oamenii cred că a fost evacuat din garsoniera respectiva.

CITEȘTE ȘI. Spectacol GRATIS în fiecare zi, în jurul primăriei din Câmpulung Muscel. Năucitor

Locuitorii unui cartier al Câmpulungului terorizați în fiecare zi!

”De o vreme doarme doar aici în spatele bisericii. Nu are cine să îl gonească. Nu ascultă de nimeni. E beat non stop. E și foarte agresiv. Ne înjură ca la ușa cortului. Mai rău e că aruncă cu bolovani după copii, după oricine. Doar dacă e vreun bărbat mai mare de care să se teamă, pleacă sau se potolește. Ne este teamă să nu omoare vreun copil.

Dacă aruncă cu pietre, poate să izbească în cap vreun micuț. Și un om mare pică dacă îl lovește în cap. Am anunțat Poliția Locală, l-au gonit, dar s-a întors și ne-a înjurat și mai rău. Nimeni cică nu are ce să îi facă. Dar la vreun spital de boli psihice nu îl poate interna nimeni? E aceeași situație ca și cu ceilalți oameni ai străzii. Ei fac ce vor și noi suferim”, spune un locatar din zonă.

CITEȘTE ȘI. Cum a transformat această duduie cunoscută ca Mierla Câmpulungului, spațiile verzi, din buricul târgului în WC-uri ecologice

”Codru stătea în blocul 17. Cred că fără acte, cine știe cum locuia prin blocul ăla. Cred că l-au evacuat. A fost reabilitat blocul și cred că așa a ajuns pe străzi. Nu contează cauza, dar trebuie înlăturat efectul. Adică să îl ia cineva de aici. Autoritățile, trebuie să ne ajute. Nu mai putem sta cu frica lui Codru. O fi el nebun, beat sau cum o fi, dar nu se poate să îl lăsăm să terorizeze un cartier întreg. Trebuie găsită soluția să îl ia de aici”, spune un alt locatar.

CITEȘTE ȘI. Cea mai urâtă construcție de pe TERRA este în buricul Argeșului din România

”Cred că părintele nu știe că doarme ăsta acolo. Când e slujbă sau ceva la biserică, nu stă prin zonă. Atunci e plecat. Cred că l-a certat părintele. Nu știm, dar atunci nu e în curtea bisericii. În rest, e prezent, zici că e la locul de muncă. Ne-a dat teroare omul ăsta. Eu nu stau cu fetița în parc dacă e ăsta în zonă. Plec la parcul de lângă blocul 9, tot de aici din cartier, numai că acolo nu sunt leagăne multe ca aici”, spune o femeie.

CITEȘTE ȘI. Ce se întâmplă cu aceste locuri de parcare din centrul Câmpulungului? Dispare tot, peste noapte!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie