3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Argeșul are povești. Au apărut rechinii în spectaculosul baraj Râușor, din nordul județului

Alte Știri

Argeșul are povești. Au apărut rechinii în spectaculosul baraj Râușor, din nordul județului. În ultima perioadă acesta atrage ca un magnet turiștii. Mai ales în zilele caniculare. Pentru că zona montană este protejată oarecum de arșiță, atât la coada lacului dinspre cabana Voina, cât și în zona Portăreasa, lacul reprezintă oaza de răcoare pentru turiști.

CITEȘTE ȘI. Când se deschide adevărata Cetate a lui Vlad Țepeș din Argeșul de poveste. Turiștii o vor lua cu asalt, la cum e în prezent

Fie veniți cu rulotele, fie cazați în zona Voina, sau chiar locuitori din Câmpulung și împrejurimi, oamenii se bucură de peisaj, de apa lacului, de câteva ore mai răcoroase.
De la copii până la vârsta a treia, turiștii se bălăcesc în apa lacului de acumulare.
De remarcat este faptul că sunt turiști care au venit cu bărcile și s-au bucurat de răcoarea apei de munte.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Agitația din această vară de la Râușor, este datorată și temperaturilor deosebit de ridicate înregistrate. Și poate și de la căldură sau de la agitația din apă, s-a produs un fenomen. Peștii, unii chiar mari, s-au retras spre o zonă liniștită, sau spre o zonă cu apa mai adâncă și poate mai rece.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Litoralul de la coada muntelui. Nebunieeee cu vâsle

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Summer Vibes – GRLN

CITEȘTE ȘI. Cu cât se vinde o cabană de top din munți construită pe vremea lui Ceaușescu de către Banca Națională a României

”E primul an în care văd peștii aici, adunați așa ca într-un banc. Or fi speriați și de nebunia de pe lac. Bălăceală, bărci, gălăgie, cine știe ce i-a îndepărtat așa. Oricum, noi, aici suntem norocoși. Ce să te faci în Capitală spre exemplu. Acolo betoane, construcții. E jale. La noi aici e aur. Trebuie să fim recunoscători că locuim într-o zonă așa protejată”, spune un bărbat.

CITEȘTE ȘI. Litoralul de Acasă. Este luat cu asalt de mii de locuitori din nordul județului Argeș. VIDEO

Faptul că peștii giganți s-au retras spre mijlocul lacului i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă este de bine sau de rău. Poate temperaturile mari, poate agitația de pe lac, nimeni nu-și explică, însă nici nu caută explicații, cei veniți la răcoreală, se bucură doar de apa rece, berea rece și ea, grătarele pe care sfârâie mititeii, și orele de relaxare departe de arșița orașelor.

CITEȘTE ȘI. Hai să experimentezi dormitul în rulote, în nordul județului Argeș

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie