5.7 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Priviți ce desfășurare de forțe! Adio, locuri de parcare! Circulația rutieră închisă!

Alte Știri

Priviți ce desfășurare de forțe! Adio, locuri de parcare! Circulația rutieră închisă! Atmosfera din Câmpulung Muscel a devenit una neobișnuită. Mai ales în centrul orașului. Comercianții au început să își instaleze corturile. Parcările de lângă primăriei, Iepurașul și Big&Small vor fi ocupate la maxim de corturile albe. Acest lucru le-a fost impus celor care vor să vină să vândă produsele diversificate de zilele Câmpulungului.

CITEȘTE ȘI. E nasol rău! Amenzi usturătoare pentru apa potabilă. Trebuie să ne facem rezerve!

Pentru a participa la zilele Câmpulungului, comercianții trebuie să plătească o taxă de 5 lei per metru pătrat. Angajații primăriei care se ocupă de organizare se pare că le-ar fi impus acestora să încheie și un contract de sponsorizare cu instituția publică, iar sumele se achită în contul Trezoreriei.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Președintele ARGCOMS de la Curtea de Argeș, Nichita Sandu a declarat pentru Ziarul din Muscel că a dorit să participe la târgul meșteșugarilor cu celebrele produse de la fabrica pe care o conduce numai că taxele impuse sunt înrobitoare.

Acestora li s-a cerut 270 de lei taxă pentru aviz amplasament pentru ocuparea temporară a domeniului public fără a se asigura pază, acces la utilități, amenajare în afara unei porțiuni de trotuar. Mai mult decât atât li s-a impus celor de la ARGCOMS o sponsorizare de 2000 de lei. Președintele, Nichita Sandu considerând că este un abuz din cauza birurilor care trebuie plătite pentru participarea la zilele Câmpulungului, ne-a contactat.

CITEȘTE ȘI. Cum a transformat această duduie cunoscută ca Mierla Câmpulungului, spațiile verzi, din buricul târgului în WC-uri ecologice

ARGCOMS de la Curtea de Argeș, renumită prin tradiția și produsele sale a renunțat pentru că administrația de aici i-a cerut aceste taxe iar vânzările nu pot acoperi birurile impuse la contractul de sponsorizare. Primărița Elena Lasconi a declarat pentru Ziarul din Muscel, în urma acestei situații că într-adevăr există contracte de sponsorizare dar comercianții nu sunt obligați la o anumită sumă. Sunt firme care doresc să facă acest lucru, se întâmpla asta și pe vremea foștilor primari, numai că acum totul este pus în practică cu acte în regulă. Nu se mai cară banii în pungă, cităm expresia Elenei Lasconi.

CITEȘTE ȘI. A început jihadul în Câmpulung Muscel. S-a terminat cu șmecheria!

Momentul culminant al sărbătorii va fi vineri, 19 iulie 2024, în piața primăriei unde sunt așteptate trei concerte susținute de artiști de renume. Scena a fost amplasată în fața primăriei iar petrecăreții au multe locuri la dispoziției pentru a participa la concerte cu artiști carde nu mai au nevoie de prezentare.

CITEȘTE ȘI. Prima școală sanitară din Câmpulung Muscel, ofertă excepțională pentru toate specializările de 3 ani

Restricțiile în trafic și măsurile luate pentru organizarea evenimentului sunt menite să asigure siguranța participanților și buna desfășurare a activităților programate. Cetățenii sunt rugați să respecte indicațiile autorităților și să folosească rutele alternative puse la dispoziție.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce trebuie montat OBLIGATORIU pe mașină. S-a dat LEGE

Ce trebuie montat OBLIGATORIU pe mașină. S-a dat LEGE. Anunț important pentru toți șoferii! Începând cu 1 iulie 2024, toate vehiculele...

Alte știri din aceeași categorie