3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

Cât câștigă o femeie de serviciu la bloc în anul 2024? Te-ai întrebat vreodată?

Alte Știri

Cât câștigă o femeie de serviciu la bloc în anul 2024. Te-ai întrebat vreodată? Situația poate să difere în funcție de oraș, dar și de alte aspecte, cum ar fi tipul imobilului sau programul de lucru. Sunt doamnele pe care le întâlnim la primele ore ale zilei, imediat cum ieșim din apartament. Nu fac o muncă simplă, nici plăcută, dar esențială pentru ca locatarii imobilelor să se poată bucura de un mediu civilizat, curat, ordonat.

CITEȘTE ȘI. START la programul Casa Verde Fotovoltaice. Câți bani se dau? Când se depun dosarele?

Ne-am aștepta ca sumele pe care le primesc pentru munca depusă să nu fie mari, însă realitatea de pe piață este surprinzătoare, ofertele pe care le fac asociațiile de proprietari nu sunt de neglijat.

Cât câștigă o femeie de serviciu la bloc în anul 2024? Te-ai întrebat vreodată?

CITEȘTE ȘI. Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Nu există bloc în care nu existe servicii de curățenie. De cele mai multe ori, cea care lucrează ca femeie de serviciu este prima persoană cu care locatarii interacționează dimineața, imediat după ce ies din apartamente. Ele sunt cele care se ocupă de cele mai neplăcute, dar importante, sarcini din bloc: scot tomberoanele cu gunoi din ghene, curăță, spală, asigură igienizarea spațiilor comune din imobil.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Marele secret pentru cel mai delicios porumb fiert

Dacă ne uităm pe anunțurile publicate pe celebrele platforme online dedicate ofertelor de angajare sau de vânzare a diferite obiecte și servicii, vom vedea că ofertele pe care le fac asociațiile de proprietari nu sunt de neglijat.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Evident, remunerația variază în funcție de mai mulți factori – de la numărul de ore și zile lucrate până la numărul scărilor de care trebuie să se ocupe. Din anunțurile postate în mediul online, vom vedea că salariul primit de o femeie de serviciu la bloc în 2024 este de aproximativ 3.000 de lei.

CITEȘTE ȘI. Cât de bănoasă este meseria de bunic? Câți bani primesc seniorii de la Stat?

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie