3 C
Campulung Muscel
vineri, 18 octombrie, 2024

VIDEO. Argeșul colcăie de șerpi. Cum s-a trezit o familie fix cu el în pat!

Alte Știri

VIDEO. Argeșul colcăie de șerpi. Cum s-a trezit o familie fix cu el în pat! Dacă mergi la iarbă verde trebuie mare atenție la picioare. Nu știi peste ce reptilă gigant dai. Fix atunci când nici nu îți trece prin cap.

Salvamontiştii atrag atenţia celor care vizitează zonele montane că din ce în ce mai des pot întâlni şerpi pe traseu, dar că şerpii veninoşi nu atacă din proprie iniţiativă. Sfatul salvamontiştilor este ca reptilele să fie evitate.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Întâlnirile cu șerpii devin din ce în ce mai dese și în cele mai nebănuite locuri. Groaznic

Revenind la subiectul nostru o familie din Argeș s-a trezit cu șarpele imens fix în pat. Îngroziți, oamenii au sunat la 112, iar Jandarmeria a scos reptila din dormitor.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Grădina Botanică a Câmpulungului, cu plante exotice de sute de ani

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ Adventure – Mapa

„În urma apelului, jandarmii au ajuns rapid la adresa indicată, unde au constatat prezența unui șarpe de dimensiuni medii în interiorul locuinței. Echipa a acționat cu promptitudine, folosind echipamentul specific pentru astfel de intervenții, reușind să captureze șarpele în siguranță. Acesta a fost eliberat ulterior într-o zonă naturală, departe de zonele locuite, conform procedurilor standard”, a transmis Jandarmeria Argeș.

CITEȘTE ȘI. Aeroportul de lângă Câmpulung. Câte zboruri sunt pe săptămână spre Londra

Potrivit sursei citate, cea mai sigură opțiune în astfel de situații este apelul la 112.

„Reamintim cetățenilor că, în cazul în care se confruntă cu situații similare, este important să-și păstreze calmul și să nu încerce să captureze sau să manipuleze animalul pe cont propriu. Apelul la 112 este cea mai sigură opțiune, iar echipele specializate vor interveni prompt pentru a asigura siguranța tuturor”, mai transmite Jandarmeria Argeș.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă

Argeșul de poveste. Barajul spectaculos de la poalele munților care scrie povești de toamnă. La poalele Masivului Iezer-Păpușa, într-o...

Alte știri din aceeași categorie