14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

VIDEO. Mașina care te face să tresari în trafic! Face furori și în 2024

Alte Știri

Mașina care te face să tresari în trafic! Face furori și în 2024. Vă mai amintiți de marca Daewoo? Este brand-ul care, în urma unui parteneriat cu Automobile Craiova, a adus în România modele ultra-populare la acea vreme: Cielo, Espero, Leganza, Nubira, Leganza, Damas, Matiz și Tico apar și acum pe drumurile noastre.

CITEȘTE ȘI. Dacă o ai în casă, te îmbogățește pe loc. Cu cât se vinde această monedă în 2024

Este mașina tinereții multor oameni. Au făcut taxi, au urcat dealuri, au cărat porci și țuică. Au avut cea mai proasta tablă. Cu toate acestea noi încă tresărim atunci când o vedem în trafic. Este martorul tinereții noastre, este Daewoo Cielo.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

@guvernatorul

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ 2 FAST 2 FURIOUS – SLVG

A apărut în anul 1995. Statul român vinde celebra fabrică Oltcit unui producător coreean care făcea macarale industriale, aspiratoare, nimeni nu auzise de ei, până când au ajuns în România. Coreeni din sud sunt buni la toate. Ei au transformat Opelul Cadet din anii 1980 în faimosul Daewoo Cielo. Aceste mașini s-au înmulțit rapid pe străzile din România după ce cetățenii au primit liber la rate, aceștia căutând o alternativă la Dacia.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Plăcintă cu mere pentru cele mai leneșe persoane

Nu știm dacă proprietarul mașinii pe care am întâlnit-o pe străzile din Argeș a trecut tot printr-un astfel de sistem de achiziție, cert este că în 2024, mașina e regină pe șosele. Atrage toate privirile, chiar dacă este leat cu bătrâna Dacie.

CITEȘTE ȘI. România de la Argeș. O plantă a ajuns coșmarul oamenilor. Crește în asfalt, prin case și nu poate fi ucisă în niciun fel

Tabla sigur a fost revopsită pentru că foștii coreeni nu au stat bine la acest capitol determinând oamenii să facă noi achiziții. În prezent o astfel de mașină pe site-urile de vânzări în domeniu stă bine la preț. O astfel de mașină se vinde cu 1500 de euro.

CITEȘTE ȘI. Taxa nouă din factura de energie. Dă multe bătăi de cap!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie