11.9 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

La spitalul municipal din Câmpulung Muscel, nu e așa cum bârfesc răutăcioșii

Alte Știri

La spitalul municipal din Câmpulung Muscel, nu e așa cum bârfesc răutăcioșii. Toate miturile au fost demontate, de specialiștii din alt oraș. Mai precis de conducerea spitalului care era acuzat că e pe supraplin din cauza medicilor de la Câmpulung Muscel.

CITEȘTE ȘI. În zilele caniculare apa potabilă din Câmpulung Muscel e AUR la pahar

În ultima perioadă, s-a tot vehiculat ideea că, de la spitalul municipal din Câmpulung și de la spitalul județean Argeș, pacienții zboară mai departe. Managerii, medicii, toți au fost acuzați că vor să scape de răspunderea unor vieți și că, trimit la spitale superioare pacienții.

CITEȘTE ȘI. Dispar cardurile de sănătate. Ce trebuie să facă oamenii în cazul ăsta. Nasol rău

Numai că, un medic bun, nu-și abandonează pacientul. La Câmpulung, la Pitești, au fost salvate vieți. Au fost și cazuri în care medicii, chiar dacă nu vedeau nicio șansă, totuși au făcut imposibilul posibil. Este vorba despre Jurământul lui Hipocrate. Jurământ de care medicii țin cont. Ei vin să salveze vieți. Ei sunt Îngerii de pe pământ.

CITEȘTE ȘI. Argeșul pe primul loc. Unde se va construi primul spital de la zero

Într-o conferință a Consiliului Județean Argeș, conferință organizată de președintele C.J., Ion Mînzînă, au fost fostul și viitorul manager al spitalului județean de urgență Argeș. Adriana Molfea și Adrian Dumbravă, întrebați despre colaborarea trecută și viitoare cu spitalul municipal din Câmpulung, cei doi au fost deschiși.

CITEȘTE ȘI. Noul manager al spitalului județean din Argeș: “Trăiesc pe picior mare, nu sunt un sărac, am mașină de lux”

Au confirmat că a fost și va fi o colaborare bună, asta pentru pacienții care au nevoie de medicii din Pitești.
”Spitalul Câmpulung este unul cu care colaborăm foarte bine. Cazurile care au ajuns la noi, au fost cazuri chiar de trimis. Noi colaborăm cu dânșii. Trebuie să vă subliniez faptul că, la noi ajung chiar cazurile grave. Nu ne sunt trimise cazuri care ar putea fi rezolvate de medicii de la Câmpulung. Chiar dacă s-a spus că sunt aduse toate cazurile, la Județean ajung doar cei care sunt grave.”, Adriana Molfea.

CITEȘTE ȘI. Argeșul pe primul loc. Unde se va construi un super bloc pentru medici

Viitorul nou director, Adrian Dumbravă, un fost prieten al spitalului din Câmpulung, a precizat că pentru orice pacient, medicii din Pitești sunt gata să ajute.
”Atâta timp cât vor solicita ajutorul nostru și lucrurile vor fi stabilite într-un protocol clar, în aceea de a primi noi pacienții de la Câmpulung la noi, vom colabora foarte bine. Noi suntem deschiși la colaborare. E vorba de sănătate!” Adrian Dumbravă.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Mașina care te face să tresari în trafic! Face furori și în 2024

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie