19.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Soluții pe termen lung pentru creșterea calității vieții în Argeș și pentru dezvoltare durabilă

Alte Știri
Soluții pe termen lung pentru creșterea calității vieții în Argeș și pentru dezvoltare durabilă.  Consiliul Judetean Arges, condus de Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a transmis astăzi Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj ordinul de începere pentru prestarea serviciilor privind elaborarea Planului de Amenajare a Teritoriului (P.A.T.J.) Argeș.
Planul de Amenajare a Teritoriului Județean este o un document important care va sta la baza dezvoltării economice, sociale, culturale și instituționale pe întreg teritoriul Argeșului în următorii ani.

Soluții pe termen lung pentru creșterea calității vieții în Argeș și pentru dezvoltare durabilă

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Acesta va include măsuri pentru gestionarea teritoriului, protecția patrimoniului natural și construit. Precum și îmbunătățirea condițiilor de #viață în localitățile urbane și rurale.
”Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj este partenerul nostru în acest demers important. Aduce expertiză și cunoștințe de vârf în elaborarea unei baze de date geospațiale detaliate.

CITEȘTE ȘI: Argeșul pe primul loc. Se investește masiv în infrastructura rutieră

Realizată în format GIS, esențială pentru implementarea planului. Avem soluții astfel încât acest proiect să contribuie semnificativ la creșterea calității vieții în #Argeș și la o #dezvoltare durabilă a întregii regiuni.”, a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.
Valoarea contractului pentru acest proiect este de 1.250.000 de lei (fără TVA), iar finanțarea este asigurată prin #PNRR.

CITEȘTE ȘI. O casă inedită din Câmpulung Muscel este luată cu asalt de turiștii din România și nu numai

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Puhoi de lume nemulțumită la Casa de Pensii din Argeș. Angajații făcuți cu capul!

Puhoi de lume nemulțumită la Casa de Pensii din Argeș. Angajații făcuți cu capul! Vin oameni din tot județul...

Alte știri din aceeași categorie