13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Ce cară zi de zi, acest individ din Câmpulung Muscel, în sacul din cărucior e de șoc și groază!

Alte Știri

Ce cară zi de zi, acest individ din Câmpulung Muscel, în sacul din cărucior e de șoc și groază! Hello, interesează pe cineva. Se întâmplă în buricul târgului și de mai mult timp. Bărbatul cu boli psihice venea des în fața Judecătoriei din Câmpulung unde rămânea la bustul gol după ce se dezbrăca și își punea hainele la uscat pe unde apuca.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Priviți și vă cruciți! Rar mai vezi așa ceva în Câmpulung Muscel

Nu știm ce s-a întâmplat dar a dispărut. Probabil cineva a luat inițiativă. Apoi a șocat mult timp după ce mergea în patru labe prin oraș, pe trecerile de pietoni în fața șoferilor în trafic. A trecut și asta.

CITEȘTE ȘI. Luați cu pâine să nu vă doară capul. Ingineria din Câmpulung Muscel

În prezent umblă cu o cască de motociclist pe cap și plimbă după el un cărucior de butelie de pe vremea lui Ceaușescu. Are într-un sac chiar o butelie pe care vrea să o aprindă dacă cineva îndrăznește să îi facă rău. Bărbatul locuiește în blocul din centrul de la Romarta împreună cu mama sa.

CITEȘTE ȘI. ULTUITOR. Cine este duduia exploatată de polițiștii din Câmpulung Muscel să le ia gunoiul din sediu. Nu mai au femeie de serviciu de zeci de ani

Vecinii spun că nu poate fi de stăpânit și de mai multe ori a fost văzut dormind pe pe străzi. În Câmpulung Muscel așa cum am spun în nenumărate rânduri nebunii sunt liberi pe străzi. Poate îl vede și pe acest bărbat cineva și îl oprește de la vreo nebunie care poate fi fatală pentru mai multe persoane.

CITEȘTE ȘI. Angajări la SRI. Ups, ce mesaj au aceștia pentru posturile vacante!

Dar dacă se întâmplă ca și în cazul celebrei Mirela care este femeia de serviciu la Poliția Câmpulung, vai de capul nostru!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie