14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Cine este omul din Câmpulung Muscel, din spatele frumuseții lui Ianis Hagi și soția sa, Elena

Alte Știri

Cine este omul din Câmpulung Muscel, din spatele frumuseții lui Ianis Hagi și soția sa, Elena. Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios duminică, pe data de 14 iulie. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București, iar ulterior cei doi, alături de cei peste 700 de invitați, au petrecut la Domeniul Știrbey.

CITEȘTE ȘI. Când purtăm o rochie cu umerii goi?

Dansul mirilor a fost extrem de special. Ianis Hagi și Elena Tănase au ales ca pentru acest moment să danseze pe melodia Vals, lansată de Smiley în colaborare cu Feli. Pavel Bartoș, care a fost cel care a prezentat nunta, a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva cadre cu momentul în care Ianis Hagi și Elena Tănase dansează la nunta lor.

CITEȘTE ȘI. 3 lucruri esențiale de pus în bagaj pentru un look perfect în concediu

Cine este omul din Câmpulung Muscel, din spatele frumuseții lui Ianis Hagi și soția sa, Elena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELEℕA HAGI (@elennat)

Bineînțeles că toate aceste evenimente unice din viața celor doi miri trebuia să fie imortalizate. La superlativ a fost echipa de fotografi din Câmpulung Muscel coordonată de Sebastian Enache tatăl celebrei Yuka. Alegerea nu a fost întâmplătoare, Sebastian Enache fiind cunoscut ca fotograful vedetelor colaborând cu revistele de profil monden.

CITEȘTE ȘI. Trebuie să știi asta. Unde se mănâncă în Câmpulung Muscel cei mai delicioși și suculenți, Mici de Dedulești?

Mai mult decât atât între el și familia Hagi este o colaborare de peste 10 ani, atunci când a început seria de proiecte cu sora lui Ianis, actrița Chira. Sebastian Enache este un super talent în domeniu iar prezența echipei sale la nuntă este doar o confirmare în niciun caz altceva.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie