14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Când se pune lacătul pe singurul Bazin de Înot din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Când se pune lacătul pe singurul Bazin de Înot din Câmpulung Muscel. Se pare că singurul Bazin de Înot, considerat de primărița Elena Lasconi este planificat a fi închis din toamnă, pe termen nelimitat? Motivul este că nu e profitabil. Dar nici nu se face ceva ca să fie salvat. Se puteau pune niște șezlonguri pe timp de vară ca oamenii să stea la plajă.

CITEȘTE ȘI. Se caută soldați. Armata vrea mii de oameni la armă. Cât e salariu

Să fie promovat, încurajați tinerii să facă sport, prin oferte, abonamente, etc. Se puteau la dispoziția tinerilor mijloace de transport pentru Bazinul de Înot. Nu prea a interesat pe nimeni, asta. Toți se plâng că este greu și rămâne abandonat într-un cartier al orașului. Dacă se pune lacătul ce se va alege de el? Și așa, lângă este o construcție pentru un bloc social, lăsată de izbeliște. Are apă la temelie tot cât este în Bazinul de Înot. Mișto, nu?

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Întreținerea lui costă un milion de lei pe an. Acesta a fost făcut cu fonduri europene pe vremea fostului primar Călin Andrei.

După cum stau lucrurile, câmpulungenii ar trebui să profite cât mai au timp de facilitățile bazinului pentru că se va închide pe 1 noiembrie!

CITEȘTE ȘI. Ce cară zi de zi, acest individ din Câmpulung Muscel, în sacul din cărucior e de șoc și groază!
Contractul cu EDILUL pentru întreținerea bazinului a fost prelungit doar până la 31 octombrie 2024, conform Hotărârii de Consiliu Local nr.73 din 17 iunie.

De ce doar până la 31 octombrie? Pentru că de la 1 noiembrie noul consiliu local, controlat de Lasconi, va închide bazinul de înot.
Intenția Elenei Lasconi de a închide bazinul este încă de la începutul mandatului.
Oficiosul Primăriei susținea încă de atunci că bazinul este construit necorespunzător și că nu se poate justifica ca acțiune socială subvenționată din bani publici. În decembrie 2023, Lasconi și administratorul public, Ioana Marcu, au susținut și insistat să se suspende, pe perioadă nedeterminată, activitatea bazinului invocând eficientizarea energetică în viitor.
Într-un viitor incert.
Lasconi consideră bazinul nostru de înot din Câmpulung o GAURĂ NEAGRĂ!, se arată în postarea Corinei Scarlat.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie