13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Zi de mare sărbătoare. Orașul condus de unul din cei mai buni primari din Romania

Alte Știri
Zi de mare sărbătoare. Orașul condus de unul din cei mai buni primari din Romania. Ștefăneștiul este în sărbătoare, Zilele Orașului marcând împlinirea a 572 de ani de la prima atestare documentară.

CITEȘTE ȘI. BANCNOTA de 500 de lei. Cum funcționează escrocheria și ce să faci pentru a nu pica în capcană

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, și președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, au fost astăzi alături de primarul Nicolae Velcea. De cetățenii din acest oraș, subliniind sprijinul constant pe care îl acordă primarului și comunității, dar și că parteneriatul pentru #dezvoltarea urbei este unul puternic. Parteneriat care va continua pe aceleași coordonate ca și până acum, în beneficiul locuitorilor.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Chiftele mânăstirești de post. Se fac rapid și sunt dumnezeiești!

Zi de mare sărbătoare. Orașul condus de unul din cei mai buni primari din Romania

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Când sunt alimentate cardurile sociale, cu cei 250 de lei

Simona Bucura-Oprescu: ”Sunt astăzi la #Ștefănești în calitate de argeșeancă și de ministru al Muncii și Solidarității Sociale”

“Ștefăneștiul are unul dintre cei mai buni primari din Romania! Nicolae Velcea a renunțat în 2020 la un mandat de parlamentar și și-a dedicat toată priceperea și energia Ștefăneștiului pentru a-l schimba în bine.
Zi de mare sărbătoare. Orașul condus de unul din cei mai buni primari din Romania
Zi de mare sărbătoare. Orașul condus de unul din cei mai buni primari din Romania
Nicolae Velcea este un #primar performant care muncește în fiecare zi pentru dumneavoastră. A arătat că visurile pot deveni realitate dacă îți alegi un primar pregătit și muncitor.
Sunt astăzi la #Ștefănești în calitate de argeșeancă și de ministru al Muncii și Solidarității Sociale și vă aduc un mesaj ferm de la domnul premier și președinte Marcel Ciolacu: Cu primarul Nicolae Velcea, Ștefăneștiul are toată susținerea Guvernului!

CITEȘTE ȘI. Când se dau voucherele pentru lemne. Cine beneficiază de ajutorul de stat

Și vă mai rog să nu uităm nicio secundă să ne învățam copiii să iubească România, să nu uităm nicio secundă să ne respectăm unii pe ceilalți, să ne ajutăm unii pe ceilalți, să ducem mai departe credința noastră ortodoxă și identitatea noastră de români!”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Ion Mînzînă: ”Nicolae Velcea este un gospodar dedicat Ștefăneștiului”

“Suntem aici într-o echipă puternică, oameni reprezentativi ai județului. Este o dovadă a respectului pe care vi-l purtăm atât dumneavoastră, cât și domnului primar.
Zi de mare sărbătoare. Orașul condus de unul din cei mai buni primari din Romania
Zi de mare sărbătoare. Orașul condus de unul din cei mai buni primari din Romania
Nicolae Velcea este cel mai bun primar pe care dumneavoastră l-ați ales. Oameni minunați, pot spune că ați tras de această dată cartea câștigătoare, deoarece Nicolae Velcea este un gospodar dedicat Ștefăneștiului.
Să avem grijă de noi, de vârstnicii noștri, de copiii noștri și doar așa vom reuși să avem împreună un viitor mai bun, așa cum ni-l dorim cu toții!”, a declarat Ion Mînzînă.
Au fost astăzi la Ștefănești și Remus Mihalcea, deputat și prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu. Deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, fostul președinte al Senatului și premier al României Nicolae Văcăroiu.

CITEȘTE ȘI. Greșelile te “rup” dacă te pensionezi anticipat, fără cap

Administratorul public al județului Cristian Puiu, primarii Nicolae Dascălu din Mărăcineni, Dan Stroe de la Bradu și Gheorghe Stancu din Bascov, consilieri județeni și locali. La mulți ani, Ștefănești!

CITEȘTE ȘI. Taxa nouă din factura de energie. Dă multe bătăi de cap!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie