14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Lovitură puternică pentru cei cu datorii la o celebră firmă din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Lovitură puternică pentru cei cu datorii la o celebră firmă din Câmpulung Muscel. Ani la rând, societatea furnizoare de servicii, Edilul CGA SA, a avut probleme cu abonații casnici și industriali, rău-platnici.

Sumele înregistrate la facturile neplătite de abonații de la rețeaua de apă și canal, sunt importante, iar acum, conducerea societății a decis ca, cei care au trei facturi restante, și după ce se vor trece toate modalitățile de recuperare a banilor, se va dispune debranșarea respectivilor abonați. Iată ce transmite conducerea societății.

CITEȘTE ȘI. Ce este interzis să faci în postul Adormirii Maicii Domnului. Cât durează

Lovitură puternică pentru cei cu datorii la o celebră firmă din Câmpulung Muscel

”Având în vedere faptul că S.C. EDILUL CGA S.A. a epuizat toate modalitățile de recuperare a creanțelor pe cale amiabilă, somare repetată, negociere directă, eșalonarea datoriilor, informăm consumatorii care înregistrează datorii la plata serviciilor oferite de societatea noastră că se va trece la debranșarea clienților rău platinici.

CITEȘTE ȘI. Cum să îți calculezi singur numărul de puncte de pensie, după fiecare lună de muncă

Astfel, la cumularea a trei facturi restante, după prima somare, urmează debranșarea!!

Debranșarea se va face din domeniul public, prin tăierea branșamentului de la rețeaua de alimentare cu apă, pentru a evita eventualele conflicte cu abonații care nu permit accesul la căminul de apometru, care este, de altfel, ultima componentă a rețelei publice și la care, prin Legea serviciului de alimentare cu apă nr. 241/2006, cu modificările și completările ulterioare, prin Regulamentul serviciului de alimentare cu apă și, nu în ultimul rând, prin Contractul de abonament, utilizatorul este obligat să asigure accesul operatorului.

CITEȘTE ȘI. Povestea celebrelor gogoși din târguri. Lovitură puternică după Pandemie. Ce preț au de la o lună la alta

Rebranșarea la rețeaua publică de alimentare cu apă se va relua numai după achitarea integrală a debitului restant, precum și a cheltuielilor ocazionate de debranșarea/ rebranșarea la rețeaua publică”, a transmis directorul general, al SC Edilul CGA SA, ing. Mihail Vasilescu.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie