14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Doliu la spital. A murit un renumit medic și fost director

Alte Știri

Doliu la spital. A murit un renumit medic și fost director. Încă un medic de excepție a plecat către stele, să se întâlnească în Cer cu mulți dintre colegii săi dintr-o generație cu adevărat specială.

Prin mâinile vindecătoare ale chirurgului pediatru Vasile Stan au trecut mii, poate zeci de mii de copii argeșeni care, în tot ghinionul lor de a avea nevoie de un medic, au avut norocul să ajungă să fie vindecați el.

CITEȘTE ȘI. Vestea cutremurătoare a zilei. Cadrele didactice din Câmpulung Muscel sunt șocate!

Retras din activitate de mai mulți ani, cunoscutul medic era încă plin de energie, ocupându-se de familie: soția, fetele și nepoții, de care îl făceau foarte mândru. Plecarea sa a fost una bruscă, inima sa cedând dintr-o dată.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste toți ce ce l-au cunoscut și apreciat, mulți dorindu-și în continuare să mai beneficieze de vastele sale cunoștințe, pe care le împărtășea cu drag tuturor celor ce voiau să învețe.

CITEȘTE ȘI. VIDEO senzațional. Cum ți se fură PIN-ul de la card pe la cumpărături

Domnul doctor Vasile Stan a condus Spitalul de Pediatrie Pitești în perioada 2010-2016. S-a retras din activitatea profesională în anul 2017, după o întreagă carieră dedicată pediatriei argeșene și alinării suferinței micilor pacienți. Va rămâne în amintirea tuturor ca unul dintre cei mai profesioniști medici argeșeni și unul dintre cei mai implicați manageri ai Spitalului de Pediatrie Pitești.

CITEȘTE ȘI. Statul este super generos. Bagă în conturi, câte 1000 de lei, românilor până la toamnă

“Am aflat vestea tristă că a plecat dintre noi doctorul Vasile Stan, unul dintre acei medici speciali care au capacitatea de a face bine copiii. A fost director al Spitalului de Pediatrie Piteşti timp de șase ani și șef al secției de chirurgie ortopedică”, a scris Ion Mînzînă pe pagina sa de socializare.

“Este o perioadă tristă pentru argeșeni și musceleni! Lumea medicală a mai pierdut o personalitate, în urma unei morți subite: pe doctorul Vasile Stan,
A fost un OM.
Un medic chirurg pediatru care a tratat și vindecat mii de copii, dânsul fiind autorul parteneriatului celebru internațional, cu Operation Smile, organizație non profit. Medicii chirurgi americani și românii au operat copii cu probleme chirurgicale grave redându-le zâmbetul.

Ca manager al Spitalului de Pediatrie a reușit alături de alte personalități argeșene să anuleze hotărârea de Guvern prin care Spitalul de Pediatrie era desființat ca spital și trebuia să devină secție exterioară a Spitalului de Urgență Argeș.
Fie ca bunul Dumnezeu să-l așeze în grădina celor drepți!
Condoleanțe familiei!”, a scris Dan Manu, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI. Fiecare român va avea un cod QR care va înlocui cardul de sănătate. Ce fac persoanele fără telefoane smart

Drum lin spre Cer, domnule Doctor! Condoleanțe familiei îndoliate!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie