14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Veste imensă! Lot nou de medici la Spitalul Municipal din Câmpulung

Alte Știri

Veste imensă! Lot nou de medici la Spitalul Municipal din Câmpulung. Medicii vin să salveze vieți în Muscel.

Conducerea Spitalului Municipal din Câmpulung, face toate demersurile necesare pentru a aduce la unitatea medicală, tot mai mulți medici. Specialiști care și-au făcut primii ani de medicină în linia întâi, medicii vin să salveze vieți în Muscel.

Acum, încă trei medicii cu experiență, se alătură echipei de specialiști care-și desfășoară activitatea la Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Fiecare român va avea un cod QR care va înlocui cardul de sănătate. Ce fac persoanele fără telefoane smart

Ciprian Bârdă va fi angajatul Spitalului Câmpulung

Doctorul Ciprian Bârdă, se alătură echipei medicale a Compartimentului Primiri Urgenţe. După absolvirea facultăţii în anul 2006, medicul a activat ca rezident în Medicina de Familie până în februarie 2010, când s-a angajat la Ambulanţa BGS Medical Unit, unde a desfăşurat activitate timp de șase luni, cu program full-time, cuprinzând între 200 și 350 ore pe lună.

CITEȘTE ȘI. La spitalul municipal din Câmpulung Muscel, nu e așa cum bârfesc răutăcioșii

Ciprian Bârdă va fi angajatul Spitalului Câmpulung
Ciprian Bârdă va fi angajatul Spitalului Câmpulung

În paralel cu activitatea de la cabinet, dr. Ciprian Bârdă a păstrat o colaborare part-time cu ambulanţele private din Bucureşti (BGS, SANADOR, PULS).

Din ianuarie 2015, a fost angajat al SABIF, iniţial ca medic pe ACD – ambulanţă de consultaţii la domiciliu, apoi, din 2017, după ce a obţinut competenţa de Medicină de Urgenţă în prespital, ca medic pe ambulanţele de tip C, cunoscute și ca antişoc. Colaborarea cu servicile de ambulanţă se încheie în luna septembrie 2024, când va veni ca medic în Compartimentul Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Câmpulung.

CITEȘTE ȘI: Războiul angiografului la spital. Decizie de ultimă oră! Video

Ca pregătire suplimentară în domeniul medical, dr. Ciprian Bârdă a urmat cursurile Primei Şcoli de Osteopatie din Romania, din 2014, până în 2019, când a obţinut diploma de specialist în tehnici osteopate. De atunci, a urmat şi alte cursuri în acest domeniu: terapie cranio-sacrală, manipulări viscerale, catene fasciale, tehnici în osteopatia pediatrică.

George Picu, specialist urolog!

Serviciile în domeniul Urologiei, vor fi asigurate, din 2 septembrie 2024, de medicul specialist urolog George Marian Picu.

Acesta vine la Câmpulung de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Din 2020, dr. George Picu activează ca medic specialist urolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

CITEȘTE ȘI. Dispar cardurile de sănătate. Ce trebuie să facă oamenii în cazul ăsta. Nasol rău

George Picu este absolvent al Liceului Teoretic ”Constantin Noica” din Alexandria, ale cărui cursuri le-a urmat între 2004-2008. Următorul interval al pregătirii sale, 2008-2014, l-a constituit Medicina Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila”.

A urmat perioada 2015-2019, în care a activat ca medic rezident urolog la Clinica de Urologie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ,Carol Davila”. În această perioadă a parcurs mai multe module.

CITEȘTE ȘI. Dacă o ai în casă, te îmbogățește pe loc. Cu cât se vinde această monedă în 2024

-Chirurgie Generală – Spitalul Clinic de Nefrologie ,Dr. Carol Davila” București, sub îndrumarea profesorului dr. Victor Strâmbu. Activitate de voluntariat – Spitalul Clinic de Urgență ”Prof. dr. Agrippa Ionescu”, sub îndrumarea dr. Lucian Alecu.

-Chirurgie Vasculară – Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare ,Prof.dr. C.C. Iliescu”. Activitate de voluntariat – Spitalul Clinic de Urgență ”Prof.dr. Agrippa Ionescu”, sub îndrumarea dr. Viorel Goleanu.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

-Urologie – Spitalul Militar Central ,Carol Davila” București, sub îndrumarea profesorului dr. Dan Mischianu. Institutul Oncologic Prof. dr. lon Chiricuţă” Cluj Napoca, sub îndrumarea conferențiar dr. Petruţ Bogdan. Spitalul Municipal Cluj Napoca, sub îndrumarea conferenţiar dr. Nicolae Crişan. Activitate de voluntariat – Spitalul Clinic de Urgenţă ,,Prof.dr. Agrippa lonescu”, sub îndrumarea dr. Daniel Hristea.

-Nefrologie – Spitalul Clinic de Nefrologie ,Dr. Carol Davila”, Bucureşti.

-Chirurgie Toracică – Institutul de Pneumologie ,Marius Nasta”, Bucureşti, sub îndrumarea profesorului dr. loan Cordoș.

CITEȘTE ȘI. Argeșul pe primul loc. Unde se va construi primul spital de la zero

-Radiologie și Ecografie – Spitalul Militar Central ,Carol Davila”, Bucureşti, sub îndrumarea dr. Dragoş Cuzino.

-Anatomie patologică – Spitalul Universitar de Urgenţă, București.

În sesiunea octombrie – noiembrie 2019, la Centrul București, George Picu a promovat examenul de specialitate în Urologie. Din anul 2020 și până în prezent, activează ca medic specialist urolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

CITEȘTE ȘI. Când se deschide șantierul în trafic pe ruta Câmpulung – Fundata. Câți kilometri de drum vor fi modernizați ca afară?

În cadrul Compartimentului Urologie, aflat în structura Secţiei Chirurgie Generală, a desfășurat următoarele activităţi: diagnosticul, tratamentul şi managementul urgenţelor urologice; diagnosticul, tratamentul şi managementul afecțiunilor urologice cronice și sub-acute; diagnosticul, tratamentul şi managementul afecţiunilor uro-oncologice, fiind şi membru al Comisiei Oncologice a spitalului; abordul minim invaziv în tratamentul patologiilor urologice diverse (endoscopie joasă, endoscopie înaltă, laparoscopia 2D și 3D în chirurgia rinichiului și ureterului; activitate în regim ambulatoriu.

CITEȘTE ȘI. Mult, mult mai frumoasă în realitate. Medic nou ORL-ist la spitalul municipal din Câmpulung Muscel

Tudor Stoian se alătură chirurgilor de la Câmpulung

Din 1 septembrie 2024, chirurgilor care își desfăşoară activitatea în cadrul unităţii medicale locale li se alături doctorul Tudor Stoian.

Tudor Stoian este un medic veterinar ,,convertit” la Medicina umană.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Tudor Stoian, mai întâi a absolvit Facultatea de Medicină Veterinară în cadrul Institutului Agronomic Bucureşti (2001-2006), apoi Medicina Generală în cadrul Universităţii,Titu Maiorescu, București.

Din 2012 și până în prezent, activează la Institutul Clinic Fundeni, Bucureşti, Secţia Chirurgie și Transplant Hepatic. ”Pasionat de chirurgie, am reușit să mă integrez foarte uşor într-o echipă de un înalt profesionalism în cadrul instituţiei în care îmi desfăşor activitatea.

CITEȘTE ȘI. Vestea imensă a zilei. Seniorii primesc 1.281 de lei de la Stat

Având o experienţă de peste zece ani ca și chirurg veterinar, am fost apreciat încă de la începutul carierei în medicina umană, datorită seriozităţii şi dedicaţiei de care dau dovadă. Am fost cooptat în echipa de prelevare hepatică, în care m-am integrat foarte repede, datorită capacităţii de acumulare a cunoștinţelor şi atitudinii pozitive”, afirmă acesta.

CITEȘTE ȘI. Codul Rutier 2024. Ce trebuie să știe toți bicicliștii și trotinetiștii. E o mare obligație

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie