15.2 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Descoperire macabră în Muscel. Locuitorii dintr-o comună au rămas șocați

Alte Știri

Descoperire macabră în Muscel. Locuitorii dintr-o comună au rămas șocați. Pe data de 8 august, Nicolae Zamfir de 86 de ani, din comuna Mihăești, a plecat de la domiciliu. Familia, a sesizat acest aspect la Secția de Poliție din comună, iar de la acel moment, oamenii legii, dar și voluntari și personal silvic, au pornit în căutarea bătrânului.

Familia le-a mai spus oamenilor legii că bărbatul avea afecțiuni medicale, respectiv pierderea memoriei.

Descoperire macabră în Muscel. Locuitorii dintr-o comună au rămas șocați

În comună există monitorizare video, iar pe camerele de la Primăria Mihăești, a fost văzut bărbatul când trecea prin zonă. Asta pe 8 august în jurul orei 8 dimineața. La o zi distanță, oamenii legii aveau să facă o descoperire sinistră. Bărbatul dispărut, zăcea vără viață, în albia Râului Târgului.

CITEȘTE ȘI. Ultimă oră. Ce se întâmplă cu Biroul de Înmatriculări Auto și Permise din incinta Mall-ului

Trupul neînsuflețit era in râu, în Furnicoși, relativ aproape de casă. La fața locului s-au deplasat criminaliștii musceleni care au demarat cercetările pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

De asemenea, trupul lui Nicolae Zamfir a fost transferat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei care a condus la deces.

CITEȘTE ȘI. Mașini interzise în trafic. Este vorba despre cele diesel. Adio, drept de circulație!

”Din momentul sesizării, polițiștii, împreună cu voluntari și personal silvic, au desfășurat acțiuni de căutare a bărbatului, acesta fiind găsit decedat,  în Râul Târgului.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzelor în care a survenit decesul”, transmit polițiștii musceleni.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie