11.9 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Seri de muzică populară cu artiști celebri în piața primăriei din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Seri de muzică populară cu artiști celebri în piața primăriei din Câmpulung Muscel. Se anunță un festival de mare anvergură. Casa de cultură “Tudor Mușatescu” cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung organizează în perioada 21 – 22 august 2024, cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național Concurs de Muzică Populară “Sus la munte, la Muscel”, după următorul program:

CITEȘTE ȘI. Brandul de siropuri şi dulceaţă artizanale al unei familii din Câmpulung Muscel. O afacere de la zero

🎼Miercuri 21 august 2024, ora 18:00 – Concurs – participă 20 de tineri interpreți din toate zonele etnofolclorice ale României și un reprezentant din Republica Moldova.
🎻Ora 20:00 – Recital susținut de Doinița și Ionuț Dolănescu, Felicia Stoian și Roxana Goia, George Nedelea, Mihaela Chirițescu, Dragoș Dinescu și Ema Romanescu.
🏆Joi 22 august 2024, ora 18:00 – Festivitatea de Premiere și Gala Laureaților.

Seri de muzică populară cu artiști celebri în piața primăriei din Câmpulung Muscel

🎼Ora 19:30 – Recital susținut de Grigore Leșe, Niculina Stoican, Mariana Anghel, Grupul vocal bărbătesc “Doruri Muscelene”, Valentin Precup, Petronela Popa, Delia Gandore și Denis Enache.
🎷Acompaniamentul orchestral pentru toți participanții va fi asigurat de Orchestra “Doina Argeșului” din Pitești, dirijor profesor Cătălin Iancu.
🎬Evenimentul este organizat și anul acesta în parteneriat cu Televiziunea Română și va fi prezentat de celebra prezentatoare Iuliana Tudor.
🎊

CITEȘTE ȘI. Micuțul orășel de munte, Câmpulung Muscel va semăna identic cu Bruges

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie