11.9 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Când vom putea “zbura” super rapid pe autostradă din Pitești până la Constanța

Alte Știri

Când vom putea “zbura” super rapid pe autostradă din Pitești până la Constanța. Pentru prima dată Bucureștiul nu va mai fi o piedică în transporturi, vom aici de centura ocolitoare. Deci, constructorul a declarat că până la sfârșitul anului, în premieră se poate circula pe noua autostradă care duce la mare, din Argeș.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioșteanu, a mers într-o nouă vizită pe șantierul de la Lotul 3 Sud al A0, ultimul lipsă din secțiunea de sud a A0, și a spus că este posibil ca lotul să fie finalizat în acest an.

CITEȘTE ȘI. Ce se întâmplă cu a 13-a PENSIE, din luna septembrie

“Peste 16 km, din cei 18, au stratul de bază așternut. Pe cei 16 km, 7 kilometri au stratul de binder așternut.Analiza pe care am făcut-o cu responsabilii din șantier pe toate punctele critice (…) dacă nu apar elemente noi și mobilizarea va fi cea pe care am discutat-o, încă este posibil ca până la sfârșitul acestui an să circulăm de aici de la Bragadiru, de la intersecția cu DN6, până la Autostrada A1 București-Pitești, împreună cu nodul rutier, să fie în trafic”, a spus Scrioșteanu, pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI. Motivele ascunse care o aduceau atât de des, pe Regina Maria la Câmpulung Muscel

Când vom putea “zbura” super rapid pe autostradă din Pitești până la Constanța

El a amintit că “acest Lot 3 sudic este, în momentul de față, și mai important decât a fost până acum, odată cu deschiderea de acum 2 zile (acum patru zile – n.red.) a Lotului 1 în totalitate, întrucât face conexiunea la nivel de autostradă între A1 Pitești-București – DN6 – DN5 – DN4 – A0 – A2 București-Constanța”, a mai spus Scrioșteanu.

CITEȘTE ȘI. Arde la buzunare. E halucinant la cât ajunge prețul la energia electrică

El a amintit că la pasajul principal care supratraversează Autostrada A1 București-Pitești s-a turnat placa de suprabetonare pe deschiderea centrală și urmau să se monteze lisele de parapet.

CITEȘTE ȘI. Mașini interzise în trafic. Este vorba despre cele diesel. Adio, drept de circulație!

Constructorul grec Aktor a anunțat în iunie  că a ajuns la un progres de aproape 70% pe lotul 3 Sud din Autostrada Bucureștiului (A0), pe care vrea să îl dea în circulație la începutul toamnei. „Am asigurat personal Guvernul României că vom fi gata până la sfârșitul lunii august, începutul lui septembrie”, declarat la începutul lunii iunie Alexandros Exarchou, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație și CEO al Grupului Intrakat, din care face parte constructorul Aktor SA.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. O icoană gigant a fost adusă la celebra mânăstirea Negru Vodă din Câmpulung Muscel

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie