14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Petiția care bagă Câmpulungul din Muscel la apă

Alte Știri

Petiția care bagă Câmpulungul din Muscel la apă. E forfotă mare în Facebook. Toată lumea e nemulțumită, iar această situație deja a devenit virală. Un orășel de munte cu nici 30.000 de locuitori fără nici un loc de distracție rămâne și fără singurul Bazin de Înot.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Copiii trebuie să ia iar calea Piteștiului la fel cum o făceau pe vremuri. După anii 90′ cu trenul din fostul parc Olga Bancic și coborau în stație la Gropeni după care mergeau kilometri pe jos pentru a ajunge la Bazinul Olimpic din capitala de județ.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Priviți și vă cruciți! Rar mai vezi așa ceva în Câmpulung Muscel

Acum mai au o variantă, să ia cu asalt bazinul din Mioveni, dar și acesta este full nu stau cei de aici să primească câmpulungeni. Câmpulungenii doresc să nu se închidă Bazinul de Înot din orașul de la poalele Mateiașului considerat gaura neagă la buget de către primărița Elena Lasconi. Mișto, nu?

CITEȘTE ȘI. ULTUITOR. Cine este duduia exploatată de polițiștii din Câmpulung Muscel să le ia gunoiul din sediu. Nu mai au femeie de serviciu de zeci de ani

Bazinul de înot din Câmpulung este o sursă social- sportivă. În jurul său se desfăşoară o gamă bogată de activităţi, de la cele recreative și medicale la cele sportive.
SUSȚIN funcționarea acestuia și chiar demararea procedurilor de modernizare!
Cel care practică orice tip de exercițiu fizic este un om de SUCCES.
Semnează și tu această petiție!

CITEȘTE ȘI. Celebrul Bulevard Pardon din Câmpulung Muscel este luat cu asalt de mii de turiști din toate colțurile țării

Ziarul din Muscel a relatat toată situația ingrată de la Bazinul de Înot pe care o găsiți dacă CITEȘTI. Când se pune lacătul pe singurul Bazin de Înot din Câmpulung Muscel
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie