11.9 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Ultimă oră. Ce spune primărița Elena Lasconi. Când închide Bazinul de Înot din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Ultimă oră. Ce spune primărița Elena Lasconi. Când închide Bazinul de Înot din Câmpulung Muscel. În urmă cu puțin timp, edilul a organizat o conferință de presă fulger în cadrul căreia a explicat ce decizie a luat administrația locală în privința Bazinului de Înot.

CITEȘTE ȘI. Angajări la noul Penny de la Autogara din Câmpulung Muscel. Când se deschide

Primărița Elena Lasconi spune că s-a discutat doar despre închiderea temporară pentru reparații și întreținere. Edilul vrea să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea acestuia fiind proiecte în lucru în acest sens adică pentru eficientizarea energetică a acestui bazin.

CITEȘTE ȘI. Seri de muzică populară cu artiști celebri în piața primăriei din Câmpulung Muscel

În momentul de față nu există nicio axă pentru bazin, fiind o construcție după anul 2000. Ca să igienizezi și să cureți bazinul trebuie închis o lună pe an. Adică două săptămâni cu două săptămâni, primăvara și toamna.

CITEȘTE ȘI. Decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu piața centrală din Câmpulung Muscel

Din luna noiembrie, Bazinul de Înot din Câmpulung Muscel va intra pe mâna celor de la ADP sau Administrația Piețelor, printr-o hotărâre de Consiliu Local. Angajații de aici vor fi trimiși la cursuri pentru că este greu de făcut concentrația de clor din apă și multe alte întrețineri. Primărița Elena Lasconi a mai explicat că ar fi bine ca în lunile de iarnă să fie închis pentru întreținere dar costurile sunt mult mai mari pentru acest lucru.

Petiția care bagă Câmpulungul din Muscel la apă. E forfotă mare în Facebook. Toată lumea e nemulțumită, iar această situație deja a devenit virală. Un orășel de munte cu nici 30.000 de locuitori fără nici un loc de distracție rămâne și fără singurul Bazin de Înot.

CITEȘTE ȘI. Petiția care bagă Câmpulungul din Muscel la apă

Bazinul de înot din Câmpulung este o sursă social- sportivă. În jurul său se desfăşoară o gamă bogată de activităţi, de la cele recreative și medicale la cele sportive.
SUSȚIN funcționarea acestuia și chiar demararea procedurilor de modernizare!
Cel care practică orice tip de exercițiu fizic este un om de SUCCES.
Semnează și tu această petiție!

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie