14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Ferma lui Lițoi în flăcări. Dezastru în trafic!

Alte Știri

Ferma lui Lițoi în flăcări. Dezastru în trafic! Tragedie fără margini, de ultimă oră. Un incendiu a izbucnit la un local din comuna Valea Mare Pravăț. Este vorba de ferma ”La Lițoi”. Nu se știe de la ce a luat foc. Magazinul de produse tradiționale și restaurantul s-au făcut scrum.

Ferma lui Lițoi în flăcări. Dezastru în trafic!

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Citește și: Povestea tragică a unui tânăr motociclist. De câte ori l-a avertizat Soarta să renunțe la adrenalină

Intervin pompierii de la Detașamentele Câmpulung, Pitești și Punctul de Lucru Rucăr cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime.

”Este dezastru. Îmi este teamă să înaintez cu mașina. Au venit multe autospeciale de la pompieri. E din lemn clădirea și dacă s-a aprins, nu se mai stinge. O fi lac mult în lemnul ăla.

CITEȘTE ȘI: Angajări la noul Penny de la Autogara din Câmpulung Muscel. Când se deschide

Știu că aici băgaseră mulți bani în aparatură. Era ceva de ultimă generație, pentru procesarea laptelui. Nu știu ce să zic, dar e pagubă mare. Sper să nu fi prins ceva animale sau oameni în flăcări. Că asta e nenorocire. Restul, să fie ei sănătoși că se face. Au muncit mult oamenii ăștia la ce era aici. Și Lițoi cel bătrân, apoi era o fată și soțul ei, așa știm noi aici la Valea Mare.”, spune un localnic, Ionuț C.

CITEȘTE ȘI: Bolid de lux rupt în trafic, de una mică. Ce au pățit pasagerii

”Am auzit că a luat foc și am venit să văd și eu. Nu pot să cred că arde așa tare. Doamne ferește! De foc și de apă, dacă e să vină peste tine, nu scapi. Asta nenorocire. Sper să nu fi prins pe cineva pe acolo. Ei au și animale multe, poate au salvat viețile. Restul, le-or face ei”, spune Florin U.

Pentru că incendiul se întinde rapid, pompierii  suplimentează forțele de intervenție cu încă o autospecială de stingere.

Mijloace de intervenție angrenate în această misiune: zece autospeciale de stingere (dintre care două de la ISU Brașov), o autoplatformă, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, din clădire s-au evacuat pe cont propriu 10 persoane, angajați, care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii au mai acționat pentru protejarea unui rezervor GPL aflat în apropiere, în acest sens creându-se și un perimetru de siguranță.
La parterul clădirii funcționa un restaurant cu bucătărie, un magazin cu produse lactate și într-una dintre încăperi erau echipamente pentru prelucrarea laptelui.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie