14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Nuntă cu ștaif. Primarul de la Lerești, Marian Toader e socru mare. Ministra Muncii este nașă

Alte Știri

Primarul de la Lerești, Marian Toader e socru mare. Ministra Muncii este nașă. Nuntă mare cu peste o mie de persoane, printre acestea este așteptat și premierul Marcel Ciolacu al cărui fiu este căsătorit cu o câmpulungeancă frumoasă.

CITEȘTE ȘI. Seri de muzică populară cu artiști celebri în piața primăriei din Câmpulung Muscel

Evenimentul anului în Muscel! Primarul comunei Lerești, Marian Toader, va fi socru mare, fiul său, Octavian, urmând să se căsătorească cu aleasa inimii sale, Alina. Sunt așteptați la acest eveniment peste 1.000 de invitați, inclusiv spuma județului, care vor avea parte de bucate alese și distracție pe cinste la Restaurantul Ciobănașu, din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Cine este omul din Câmpulung Muscel, din spatele frumuseții lui Ianis Hagi și soția sa, Elena

Partea muzicală va fi asigurată de cunoscuta trupă Saracino Band. Mirii vor fi conduşi la altar de două perechi de nași: Simona Bucura Oprescu – ministrul Muncii şi Mihail Adrian Oprescu – secretar general al Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați și fost prefect al județului Argeș și Denisa și Marius Anghelescu.

CITEȘTE ȘI. Trebuie să știi asta. Unde se mănâncă în Câmpulung Muscel cei mai delicioși și suculenți, Mici de Dedulești?

La nuntă a fost invitat și premierul Marcel Ciolacu, al cărui fiu, Andrei Filip, și-a unit destinele, anul trecut, în septembrie, cu câmpulungeanca Iris Alexa Constantinescu, fiica asistentei șefe a Secției Primiri Urgențe a Spitalului Municipal, însă nu se știe dacă va și ajunge la eveniment.

CITEȘTE ȘI. O fabrică mare din Argeș angajează. Are transport gratuit în toate comunele și orașele din județ

Alina și Octavian vor încheia cununia civilă la 12.00, la Primăria Lerești, și vor primi binecuvântarea religioasă la Biserica Sfântul Nicolae “Popa Savu”, din Câmpulung, la ora 16.00.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Călugării de la Mânăstirea Slănic din Argeș au inventat Elixirul de Aur

”Sunt niște copii minunați și le doresc o căsnicie fericită. Eu și soția mea avem 33 de ani de când suntem căsătoriți și acest lucru aș vrea să fie un exemplu pentru ei. li sfătuiesc să fie toleranți și înțelegători unul cu altul, să se iubească, pentru că acest lucru e baza unei căsnicii reușite, să fie sănătoși, fericiți și să aibă copii pentru a ne duce mai departe numele!”, le transmite viitorilor miri, prin intermediul ziarului nostru, primarul Marian Toader.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie