14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Malul Râului Târgului din Câmpulung Muscel a ajuns un colț de Rai, în lumea lui Adam

Alte Știri

Malul Râului Târgului din Câmpulung Muscel a ajuns un colț de Rai, în lumea lui Adam. Doamneee, numai în acest orășel de munte se poate întâmpla absolut orice. Nebunii sunt liberi pe străzi iar garda e pe fugă…după muște!

CITEȘTE ȘI. Locul din Câmpulung Muscel super asaltat de oameni, aproape non-stop

Off, Câmpulung, prima Capitală a Țării Românești! Așa și? Ce credeți că dacă municipiul de la poalele Mateiașului este cu o istorie în spate, nu sunt și uscături? Eeee, ba daaaa. De ce spunem asta? Păi nu ne referim la iarba uscată de pe malurile Râului Târgului din Muscel, ci la uscătura care și-a etalat goliciunea pe albia râului de se usucă și pomii.

CITEȘTE ȘI. Celebrul Bulevard Pardon din Câmpulung Muscel este luat cu asalt de mii de turiști din toate colțurile țării

Urât, grotesc, chiar dacă unii ar zice, e bolnav omul, nu știe ce face… Da, dar există instituții abilitate să îi scoată pe cei cu probleme din societate și să îi interneze. E un ajutor în primul rând pentru cei bolnavi.
Pe de altă parte, cum e ca, soția, bunica sau fiica unui director de instituție care nu face nimic, ar da cu ochii de această imagine? Hai că bunica și soția, ar ști să gestioneze situația, dar fiica? Cum îi explici de ce omul ăla e diferit, de ce e dezbrăcat, și întrebările ar fi multe…

CITEȘTE ȘI. Pericol public în centrul Câmpulungului. Un bloc riscă să sară în aer

Malul Râului Târgului din Câmpulung Muscel a ajuns un colț de Rai, în lumea lui Adam

Dar, dacă tot nu face nimeni nimic și ei sunt lăsați să se batjocorească singuri, trebuie să admitem că poate așa se dorește.
Cea care a făcut fotografia, a fost tare inspirată la comentariu, și trebuie felicitată, căci a scris: ”Râul Târgului, un colț de Rai. PS. În dreapta sus e Adam…”, de la cititori.

CITEȘTE ȘI. Imaginea zilei vine de la Câmpulung Muscel. Orașul cu mult LOVE a lui Lasconi

Așadar dacă Adam a apărut, nu e imposibil ca și Eva să fie văzută prin zonă, căci ”Eve” sunt cu duiumul pe la noi prin zonă. Ce-i drept și ”Adami”, așa că hai cu Evele și Adamii pe râu la scăldat, așa poate crește numărul de vizitatori în Câmpulung…

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Priviți și vă cruciți! Rar mai vezi așa ceva în Câmpulung Muscel

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie