14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Săptămâna super reducerilor la LIDL. Românii rup ușile

Alte Știri

Săptămâna super reducerilor la LIDL. Românii rup ușile. Supermarketul vine cu noi oferte care să pună concurența la încercare. În săptămâna 19-25 august, retailerul german vine, din nou, cu produsele italienești râvnite de clienți. Mai mult decât atât, sunt zeci de articole de reducere și chiar promoții speciale pentru articolele de care au nevoie elevii pentru școală.

CITEȘTE ȘI. Atenție la bani. Monedele și bancnotele care sunt refuzate categoric de comercianți

Printre produsele la reducere în săptămâna nouă, se află și dovleceii românești care costă doar 3,99 lei, de la 4,99 lei, pe kilogram. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să ai instalată aplicația Lidl Plus și să scanezi cardul la casa de marcat.

CITEȘTE ȘI. Vouchere sociale 2024. Unde suni dacă nu ți-a fost alimentat cardul. Sunt probleme cu listele

O altă variantă pe care o propune retailerul este să iei busuioc la ghiveci pentru doar 4,49 de lei, preț redus cu 25%. Un alt preț care le va face multora o bucurie este pieptul de curcan dezosat și feliat care costă doar 21,99 de lei caserola de 450 de lei. Tot ce ai de făcut este să-l iei și să-l pui în tigaie. Iubitorii gamei Pilos pot profita de un iaurt cu 3,5% grăsime la doar 1,99 lei, preț redus cu 30.

CITEȘTE ȘI. Ups. Pensiile vor fi mai MICI, nu invers pentru acești seniori născuți în ACEȘTI ANI

Mai e pus la bătaie un super concurs

Vine Săptămâna Italiană și sunt o mulțime de produse pe care rar le găsești pe rafturi, cum ar fi Prosciutto crudo, la 5,99 lei suta de grame sau Prosciuttp di Parma D.O.P la 14,99 lei pe 80 de grame. Un alt aliment popular: mortadella Bilogna I.G.P, la 6,99 lei pentru 150 de grame.

Pasionații de mezeluri pot încerca și selecția de salamuri uscate, 100 de grame la 11,99 lei. La același preț puteți lua și aperitive italienești, la 285 sau 300 de grame.

CITEȘTE ȘI. Adio, PROFI. Ce se întâmplă cu toate celebrele supermarketuri de la bloc

Bonus: cei care cumpără produse din gama italienească pot să se înscrie într-un concurs pe site-ul celor de la Lidl și să câștige o mulțime de premii. Cel mai mare este un espressor manual Smeg, dar puteți primi și 3 seturi de farfurii Valleroy & Boch sau 10 vouchere de cumpărături.

Din moment ce mai sunt doar trei săptămâni și începe un nou an școlar, retailerul vine cu o gamă variată de produse, printre care se numără:

CITEȘTE ȘI. Când începe școala? Documentul care dă totul peste cap

  • caiet A5 de 80 de file, capsat, la 2,99 lei;
  • caiet A5, 34 de file, tip I și II, la 1,19 lei;
  • bloc de desen A4 cu 16 file la 2,49 lei
  • birou ergonomic reglabil la 399 de lei și multe altele.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie