14.6 C
Campulung Muscel
vineri, 20 septembrie, 2024

Soțul primăriței de Câmpulung, Elena Lasconi, evitat de clienți, luat de USR drept super-profesionist

Alte Știri

Soțul primăriței de Câmpulung, Elena Lasconi, evitat de clienți, luat de USR drept super-profesionist. Chiar dacă are o apariție discretă, în preajma edilului, este implicat până peste cap în partidul care a ridicat-o pe Elena Lasconi la cote maxime.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cine e bărbatul care o sărută cu pasiune pe Elena Lasconi în valurile mării negre din România

Soțul Elenei Lasconi e angajat consilier USR în Parlament, deși nimic nu îl recomandă pentru această funcție. Anterior, nu a putut să se întrețină din meseria de avocat. USR l-a angajat consilier plătit cu 6.300 lei/lună la un an după ce Lasconi a ajuns primar USR de Câmpulung.

Elena Lasconi a câștigat, în 2020, funcția de primar USR în orașul Câmpulung. Funcția i-a consolidat poziția în USR.

CITEȘTE ȘI. Angajări la Inspectoratul de Poliție din Argeș. Zeci de posturi vacante. Se caută polițiști fără experiență

Un an mai târziu, soțul doamnei Lasconi a fost angajat de către USR pe poziția de consilier juridic în Parlamentul României. Plătit din bani publici. Mai mult, el pare să conducă departamentul juridic al grupului USR din Camera deputaților.

Dacă Georgescu Cătălin – Teodor a fost angajat de USR pentru că este competent în domeniul juridic, poate nu ar fi fost nicio problemă.

CITEȘTE ȘI. Pe ce sume colosale, zâmbește primărița Elena Lasconi din Câmpulung Muscel prin toate orașele din România

Newsweek România a aflat că, înainte să fie angajat de către USR pe poziția de consilier în domeniul juridic, Georgescu Cătălin fusese un avocat slab, cu clienți foarte puțini.

În 23 de ani de activitate ca jurist, numele său apare în 13 procese. Din care câteva îl privesc personal. USR a considerat că această experiență modestă îl califică pe Georgescu să acorde USR „suport juridic pentru sute de proiecte legislative”.

CITEȘTE ȘI. Când se deschid școlile. Ce se întâmplă cu vacanța mare din cauza caniculei!

Dacă în vremea în care era avocat avea o situație financiară dezastruoasă, după ce a fost angajat de USR a raportat un venit bun, constant și a scăpat de grijile zilei de mâine.

Anterior, soțul Elenei Lasconi a câștigat, în 2019, doar 700 de lei pe lună din avocatură. În 2020, Georgescu nu a raportat niciun venit putând fi asimilat cu un șomer. În 2023, el a ajuns la un salariu de 6.300 lei NET ca și consilier USR în Parlament, plătit din bani publici.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru șoferi. Nu mai există o dată limită de valabilitate a permiselor de conducere

Elena Lasconi nu a răspuns întrebărilor Newsweek România trimise prin intermediul Biroului de presă al USR. Contactat personal, Georgescu Teodor Cătălin a refuzat dialogul. Newsweek i-a trimis lui Georgescu și întrebările legate de situația veniturilor sale care au crescut spectaculos după ce a ajuns consilier USR, dar a refuzat, de asemenea, dialogul. Continuarea o găsiți AICI.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini

Locul de pe DN 73 Câmpulung-Pitești unde șoferii opresc brusc din cauza mirosului care le intră instant în mașini....

Alte știri din aceeași categorie