13.5 C
Campulung Muscel
joi, 19 septembrie, 2024

Super ofertă pentru turiștii din străinătate. Cât costă un safari cu urși pe Transfăgărășan, noua fiță din turism

Alte Știri

Super ofertă pentru turiștii din străinătate. Cât costă un safari cu urși pe Transfăgărășan, noua fiță din turism. Agențiile de turism s-au gândit să profite de acest lucru. Turiștii, mai ales cei străini pot cumpăra o experiență de tipul „Safari cu urși”, pe Transfăgărășan.

CITEȘTE ȘI. Celebrul cașcaval după o rețetă unică din România, face Argeșul de poveste

Turiștii străini veniți în România sunt cei care ar putea gusta o astfel de experiență, care durează 12 ore și costă peste o sută de dolari pentru un adult: „Safari cu urși lângă Cetatea Poenari”.

„Descoperiți frumusețea drumului de munte Transfăgărășan, chiar dacă nu aveți propria mașină, în acest tur cu un grup mic din București. Înainte de a ajunge pe celebrul drum, vă veți opri pe drum la Cetatea Poenari pentru a afla istoria acesteia cu Vlad Țepeș. În munți, veți opri la punctele de vedere panoramice și o să vizitați Barajul Vidraru și Lacul Vidraru. Există o limită de șapte pasageri în acest tur în grup mic.”, sună anunțul de pe Tripadvisor. 

CITEȘTE ȘI. Stațiunea balneoclimaterică din Argeș cu bicarbonat vindecător

Super ofertă pentru turiștii din străinătate. Cât costă un safari cu urși pe Transfăgărășan, noua fiță din turism

Vă garantăm că veți vedea urși bruni sălbatici, din mai până în octombrie.”, susțin organizatorii.

„Pe drum vom întâlni urși bruni sălbatici.”, mai spun ei.

Nu este singurul anunț pentru o astfel de experiență de pe motorul de căutare TripAdvisor.

CITEȘTE ȘI. Schitul din Argeș dedicat Sfântului Nectarie ce datează din vremea domnitorului Mircea cel Bătrân

Prețul pornește de la 44 $ , în jur de 200 de lei, și poate ajunge la peste 100 $. De exemplu, pentru luna august, un astfel de tur costă 112 dolari, adică puțin peste 500 de lei.

Turiștii, de prin toate colțurile lumii, sunt foarte încântați de experiență, majoritatea au pus alături de comentariile favorabile și poze cu urșii surprinși pe Transfăgărășan.

CITEȘTE ȘI: O casă unică pe glob, cu o cascadă naturală în curte poate fi găsită numai în județul Argeș din România

„O mare oportunitate de a vedea urși bruni. Am văzut 10, inclusiv câteva mame cu puii lor (am mers în iulie). Turul este bine organizat și se desfășoară conform planului.”, a scris Julio, un vizitator din Guatemala, care a vizitat țara noastră la jumătatea lunii iulie.

Am fost extaziați să vedem o mulțime de urși, majoritatea mame cu pui, care erau atât de drăguți de privit jucându-se, și am zărit o vulpe sau două.”, a comentat un cuplu de turiști australieni.

CITEȘTE ȘI. Cel mai mai mare lac din ghips din România este de găsit în Argeș

Adevăratele atracții au fost urșii, am văzut 17!!!, și oprirea la lacul din munți. Este o excursie de neuitat!”, a remarcat un turist olandez care a fost în vizită în România tot în iulie.

Am făcut un drum de două ore și am văzut imediat primii urși lângă mașină. (…) Nu știu câți urși am văzut în total, dar au fost foarte mulți. Am zărit și câțiva pui lângă mașină. (..) Aș recomanda cu siguranță această experiență unică în viață ca cineva care a călătorit mult și a experimentat mult în întreaga lume.”, spune Kai Samson, care descrie experiența ca una pe care trebuie să o faci o dată în viață.

CITEȘTE ȘI. Simbolul rezistenței anticomuniste este înrădăcinat puternic în Argeșul de poveste

Nu e singura turistă care consideră astfel: „Recomand cu căldură acest tur. Făcând-o pe cont propriu este destul de greu de condus și nu veți fi în măsură să localizați urșii. Economisiți timp și bani”.

Fotografiile postate în review-urile de pe TripAdvisor arată cât de aproape s-au aflat turiștii de urși.

CITEȘTE ȘI. Abonează-te la canalul de WhatsApp – Ziarul din Muscel și află primul cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță!

Ultimă oră. Accident grav la Mihăești. Se intervine în forță! Acesta s-a produs între două autoturisme și au fost...

Alte știri din aceeași categorie